Hvala za info. Ovo sto je podjeljeno u dva dijela je zapravo jedna knjiga u fizičkom smislu, ali je u tekstu podijeljena na 2 dijela? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Jedna knjiga. Ako želiš čitati nabaviš: A Game of Thrones A Clash of Kings A Storm of Swords A Feast for Crows A Dance with Dragons
Ja sam na kindle-u čitao, tamo je podijeljeno kao u prvom postu, ali kad kupi knjigu dobit će cijelu stvar, neće morati dvije kupovati. Tako da ima pet knjiga i je možeš fulati.
Ja sam sve knjige serijala pročitao na, vjerovali ili ne, Samsung Galaxy S2 A u zadnjih 7 - 8 godina strogo AudioBooks... preslušao sam ih, Bog zna koliko. Tako da imate i tu opciju
Ja se sjecam da sam prvu knjigu procitao ovako 99 kad sam krenuo studirat. Onda manje vise sve na preskake, debil ne pise... Ovdje barem ima servis, zove se storytel. Sve moguce audiobooks za 15e mjesecno.
Ovo je prva knjiga ovog tipa koju sam uzeo da pročitam od kraja srednje škole tj. od 2004. godine. U školi su to naravno bile lektire, a poslije škole je to bila isključivo stručna literatura, a zbog prirode posla i razni zakoni, pravilnici, odluke... Danas se učlanio u biblioteku i uzeo prvi dio prve knjige Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Uh ja to ne bih mogao citati. Takvo izdanje ne. Nemam problem sa ekavicom ali sa imenima imam velikih.
Džon Snježni... Ja sam knjige pročitao za 10 dana... umjesto da učim za ispite, pročitao ASOIAF i lagano obnova
Ma dobro, ja sam odgledao kompletan serijal pa koliko toliko znam originalne engleske nazive/imena. Prevodi mi stoga ne smetaju. John Snow ili Džon Snježni, svejedno je, i to je za mene previše sitno da bih se tim stvarima zamarao. Bitna mi je priča. Usto, sa engleskim nisam toliko vješt da čitam originalna engleska izdanja, pa sam osuđen na prevedena domaća Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
I meni su smetala imena na našem, sad se gubim i moram kontati ko je ko kada vidim na eng. Ja ih krenem sa prvim dijelom onako da vidim jer mi se serija nije sviđala, kontam knjiga mora biti bolja i poslje knjiga krenem opet seriju i još mi gora Knjge stvarno uzmu, ja još non stop nešto citam pa nije baš da se saživim sa prvom knjigom koja naleti, ali ove su mi baš legle, i to još ne podnosim fatasy.
Ja se naviknuo na knjige na Engleskom i sad nema sanse uzet neku na naskom procitat. Jednom bio uzeo od John Grishama, prevedenu na HR. Brate nis' mi nije bilo jasno. Bdw. to mi je omiljeni pisac.