Nego ko ce mi reci dje ode hebeni Snow sa onim divljacima na kraju???Shit pravi sta napravise.Sapunica meksicka Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Očito je novi kralj raspustio noćnu stražu jer je njena jedina svrha bila da čuva sjever, prvenstveno Winterfall koji je prvi na udaru u slučaju kakve prijetnje. Kako je Bren kralj svih, između ostalog i divljaka koji su bili najveća prijetnja s one strane zida, kako mrtvih više nema, stoga straža na zidu više nema svoju svrhu, te su divljaci, skupa sa Johnom na neki načun straža samo dislocirana bilo gdje na sjeveru tj. slobodni su tako sam ja to shvatio. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pa osta Nocna Straza iza njega. Kako on ode sa divljacima, oni zatvorise kapiju iza njih. I u Castle Black ga dopratila 2 buraza nocne straze. Zar i Tyrian kao Hand of the King nije rekao da Nocna Straza ce uvijek biti potrebna za ove ili one ... Nema smisla kako god. Ovo isto da su pokusali kao u Western filmovima, kada junak na kraju bude ranjen, i zadnja scena pokazuje kako se tetura na konju, i onda kraj. I ti sad nemas pojma jel mrtav, ili ziv. Isto sa ovim. John ode sa divljacima, i sad ti ne znas ide li ih ispratit ili ode sa njima zivjeti, ili koji klinac. Uglavnom u ove zadnje 2. sezone sve je nedoreceno meni. Mislim, stvari su se izdesavale, ali kontexta nigdje. Sve nekako puff, gotovo, puff gotovo, i tako kroz obe sezone.
Čitam, kažu raja zmaj je shvatio da je ustvari Iron Throne ubio Dany, a ne John, zato je njega i spržio. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa to dobrim dijelom i jeste tačno. Svi koji su izginuli u seriji su izginuli radi trona, bio on direktan ili indirektan uzrok Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pa ending i nije tako loš, mislio sam da će gore biti. Jon mi je, uprkos što su ga D&D iskasapili u ovoj sezoni ipak ostao najdraži lik. Na stranu što ima nenormalno puno rupa u priči i sve, opet je neki ending logičan, samo što su trebale min dvije sezone character developmenta da dođe do ovoga, ovako je sve na silu ispalo i prebrzo...
I Dexter me je isto ovako razocarao u zadnim sezonama. Samo on nije odjahao na konju u divljinu nego na brodu da bi postao drvosjeca.
Zavrsi se GOT i pretplata na HBO GO Hvala im ali sadrzaj nije ni blizu Netflixa. I sama aplikacija na tv-u dosta sporije radi nego Netflix.