Graficki najjaca igra koju sam do sada probao, al sa HDRom se mora igrati Poslije postane zahtjevnija, evo na dijelu sam gdje je pocela padati ispod 60 fpsa. Nevjerovatna grafikaaa
Ja sam RDR2 igrao na xbox one a ovo na PC. Nije isti dozivljaj TV i monitor. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ma jasta sam, suha grafika je tu ovdje je sve nevjerovatno kontrastno, naravno u HDRu Ovo vise podsjeca na witchera ali 2 klase iznad Prepuno detalja, vremenskih efekata, svjetlosnih efekata, ma svega. Sve je nakrcano nevjerovatnim scenama
Hellblade je za sada jedino pravo next gen iskustvo. Alan wake 2 bi mogao uci u tu kategoriju, ali jedva. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Danas prekucao main story, ostala još ekspanzija/iki island za preći. Jako dobra igra, ko voli samurajsku tematiku.
Hoce li bit sunca u ovom hellbladeu? Da se ne patim vise ako nece! Meni samuraj za sad tri klase iznad.
Opet mi ne rece hoce li bit sunca u hellbladeu. Ne mogu ovog sivila nikako. EDIT Kako se ranije nisam sjetio da pogledam walkthrough na YT Valja se patit sat i po dok malo usja. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ajd sto je dosadna nego ni grafika ne moze da dodje do izrazaja kad je magla i sivilo citavo vrijeme. Kud glavni lik hoda polako ubi me. Necu ja ni docekat sunce ja cu odustat. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nabili zilion filtera da bude "filmski" ugođaj plus black bars i dobiješ animaciju od 5h i igru od pola sata. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Probao i ja Tsushimu, fenomenalno se vrti, narocito sa FSR3, medjutim kao i mnogima, igra se cesto rusi sa upaljenim FSR3. Pa sam igrao bez toga, svejedno, fps 120+ vecinom, veoma fluidno. Grafika, nisam bas impresioniran, previse je "jednostavna". Ali sam do neki dan igrao Horizon Zero Dawn, te poceo Forbidden West. Obje su dobro iznad grafike u GoT, narocito Forbidden West.
Igra ima najbolje implementiran HDR do sad, slazem se da bez HDRa nista nevidjeno Sent from my iPhone using Tapatalk Pro