Mislim da je to neki error u samoj igri, meni se cijeli dan to dešava, neovisno od servera. Jedva se igdje uspije uletiti
Igralo se veceras na nasem serveru, konstantno je pun, a raja sa HWBa je rulala (iskljucujuci mene ):
Kako je dobro viditi Drago mi je da je pun. Jos samo da izbace admin program, i biche sve beton. Zalio sam se juche za lag na serveru, i evo odgovora.
Tako je Vedooo Zeleni je ukljucio no jos nema spotinga promjenile su se mape vise puta no jos nema Zelaa pravi toooo )))
Ako je spotting kad Q pritisnes i oznaci neprijatelja, onda to ima sad. Nego, hoce li biti Rush mape u rotaciji? Na ovim conquest se zna trcat u krug i pobijediti, a da ne vidis protivnika
Nista do novog patcha servera Cekamo R6. Ovaj tool jos uvijek nije stabilan. Slabo skroz radi vidi se da je neka beta. Ubacio sam dvije rush mape u rotaciju, da vidimo.
ma de ti nama ba rezervisi slotove da se moze uci normala u igru, a ne da cekamo naravno, ako se moze to uraditi s tim tool-om
VIP users (aka Reserved Slots) This feature is implemented but broke in R5. It is currently NOT working
meni laga na ovom serveru, najbolje mi pasu izgleda 4net serveri, al ne mozes uci u server, jedino ako te sreca potrefi pa uletis u jedan. :?