Mozda su ovi nasi HWB-ovci tolike stele da raja nece bezze da gine.. :smt005 A i nema svako i HW i igru pa da je u mogucnosti da igra BF3.. 8)
Jbg ja sam bio na integraciji dava dana,od veceras mislim da sam ponovo tu,tako da ne brinete,imati ce te sta ubijat
Re: Re: HWB Battlefield 3 server info I ja sam neka 2 sata danas tu) Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
mozda bolje da je stit '3D' i blago savijen. I dodati malo ispupcenosti na taj Shield gdje je logo, da ne djeluje sve tako flat. Ovako nesto: I obavezno dodati boje nase zemlje. Iako, najbolje bi bilo ja mislim ovako nesto: veze nas forum, zemlju, moc i historiju u jedno 8)
3D bi bio interesantniji dok su boje nase zemlje iskljucene na samom pocetku tako da je ostalo HWB + BF3.
Smedji stit sa ovim sarafima po rubovima mi izgleda kao da se radi o nekoj Conan igri. To bi trebalo promijeniti u nesta sto asociran a BF / HWB. Zbog cega su boje nase zemlje iskljucene?
Vedo - Pogledaj proslu stranicu a kako je ispalo urnebesno, ne veli mi vala raditi dok se ne dogovorite da li da bude BiH uticaja ili ne. A stit se moze naci neki hevi metal al imi se svidja ovaj zbog metalnog plavkastog ruba. Dino - Eto dogovorite se da li da se ubacuje pa da probam.
Da li idu nase boje sa BF3/HWB bojama ili da se tu nesto promjeni.. ..ako ne idu, neke preporuke sta bis e moglo nalaziti umjeto BF3 tematike. Jos nesto, HWB bi se mogao ubaciti samo HWB, BF3 i BiH tematika sve ujednom.. malo zatrpano pa treba naci balans ali eto, skontajte da li sve utrpati ili samo BiH + HWB ili kakao vec hocete.
Evo ovako sa nasim grbom.. simple.. trebalo je bolje ali mi se vise nije dalo pa neki drugi put probam na drugi nacin.
Ubaci umjesto zvijezdica ljiljane i svi smo zadovoljni, mada Grb Kraljevine Bosne je jos uvjek i ostace favorit :wink: Ali ovaj definitivno pogadja sve sto sam trazio na jednom mjestu, Nail svaka ti dala :smt023
Kontao sam davno o ljiljanima. Forza je ono jednom skuzio ljiljane u igri pa bih mogao te koristiti. Ako ih ubacim umjesto zvjezdica ne znam da li ce liciti na nasu zastavu ali cu probati (ako ekipi nece smetati koja se bunila na prosloj stranici).
pa evo ovaj zadnji je slazem se s Jukom. jbg, kad sam vidio noz, odmah me podsjedilo na ono "noz zica srebranica" :cry: niko nije rekao da ne treba biti nista vezano za BiH, nego da HWB treba istaknuti, pa onda sve ostalo, a maknuti sto bi nekog moglo uvrijediti na bilo koji nacin. Evo NAILS je u tome uspio. Imamo logo HWB u pozadini, imamo adresu sajta u skladu sa bojama HWB i BF3 logo-a i to je to.