Pod: http://battlelog.battlefield.com/bf3/profile/edit/ nadji polje: Soldier settings Edit soldier image and clan tag i samo stavis HWB u to polje!
Fair play raja samo veselo jos dok se sve ustima, nece biti ni laganja ni tih trzavica Adminima zelim uspjesan rad i neka sankcionisu sve sto je protiv pravila i nije fair play igra cheers
I zamolio bih da se pravila pojasne jer ona igra RPG s metar ubijanja taj preglupi nacin igranja neka se ostavi za CoD-a jer kada igrate manje mape ima bisera samo to rade rpg i udri po tome takva igra nema smisla i ide kick pa ko voli neka izvoli ha ja
ma de ba sejo it's just the game. nemoj je shvatati preozbiljno. ako mislis da ces manje psovati, manje galamiti, i manje se zivcirati, ako ne bude rpg-ova, ja ti kazem da neces. take it easy, jer i mi ginemo na isti nacin ko i ti, ali mi je to isto ko da me neko ubio puskom s metar. u cod se igra sa gl-om
valjda raja otisla ranije u krevet radi posla zna se desiti da bude prazan. samo nas par treba uletiti,i server se napuni zacas
To je jedan od problema. Niko ne lista prazne servere, ljudi nas vjerovatno imaju na favoritima, ali kad vide da je prazan, niko neche da udje, izmedju ostalog mi. Potegnite igru, zrtvujte 2-3 minute, idlajte na serveru dok je prazan, vjerujte za sekundu se napuni, samo da ima 2-3 osobe. Ako ne upali bujrum igrati na drugim mjestima. BUG server je uvijek pun, cisto zato sto imaju ljude koji ulete kad je prazan, i potegnu igru.
Bas sinoc, kad smo ja, Vead, Rapi, Hamza i buraz mu bili online, pa u najmanju ruku 9-10 suigraca sa friend liste mi po drugim serverima ala BUG a vamo HWB server prazan, sramota, cekali smo nekih 5 min da ko dodje ali nije niko, kako mi jadnici ne znamo svoje cijeniti, tacno mi zao bilo!!!
Smanjio sam limit koliko igraca treba da pocne runda, tako da se ne mora buljiti u ekran. Na zalost postoji bug koji pomjeri ovaj setting na default ako server crasha, iako ima u configu.
Ovo je istina Ja kad sam igro betu, ušo na neki prazan server da vozam avion. Pojavila se ona poruka not enough players ali za 1 min uslo 40 igraca na server :lol:
Script Summary: Allows custom images to be used as a platoon emblem. http://userscripts.org/scripts/show/117314
Re: Re: HWB Battlefield 3 server info Ma par dana praznika od danas back Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Kad ste vec na skajpu. Samo se dogovorite i udjite na server, ako vam se ne pridruzi ostatak u roku 2-3 minute, slobodno idite dalje.
Hajde nek onda neki fotoshoper napravi amblem ili edituje postojeci (licno bih volio stari grb armije sa ljiljanima a u ono polje gdje stoji Armija Bosne i Hercegovine da se stavi slicnim fontom Hardware Base), sve sugestije ako se ko bude zadao u pravljenje grba su dobro dosle!