Ima li nade da novi nvidia driveri budu na fz? Dok su bili 30~50mb moglo se i skinuti sta... Sad ovih 124mb za 5g korisnika predstavlja prepreku
Mozete li postaviti Microsoft frontpage ili neki slican program bila bih vam veoma zahvalna nisam uspjela na netu da nadjem a i potrosila sam limit za ovaj mjesec
FrontPage vise nije aktuelan, a Microsoftov zamjenski alat zove se Microsoft Expression Web 3. Postavili smo trial verziju [60 dana, 122MB] koju mozes preuzeti ovdje. Nemoj zaboraviti da je koristenje nekog download managera tipa FlashGet obavezno.
Je li se to meni cini ili ATI driveri 9.12 su obrisani sa servera? Bas mi je zatrebao danas i nisam ga mogao skinuti.
Hvala Enise. Tacnije, trebaju mi da testiram Silent Hill Homecoming, neki bugovi u gameplayu, pa da vidim da li je to do drivera ili do neceg drugog, a nemam vise limita.
https://hardwarebase.net/download/driver ... dm_enu.exe ne radi link za 64 bitnu verziju ili nije postavljeno ili je neka greska?
Zašto mi se dešava da prilikom skidanja drivera sa HWB download zone nikada ne skine do kraja več skine nešto malo i prekine. Dali je do mene nešto ili je do servera ili trebam neke postavke kod sebe da postavim. Hvala! :?:
Ako skidas preko freezone obavezno motas koristiti download manager. getright ili flashget koje takodje imas tu za skinuti ali posto su kratki oni se skinu bez problema. EDITamn, i am so slow.
A zasto se to desava? Kakva je razlika kada se koristi DL manager u odnosu na obicno skidanje, konkretno u ovom slucaju skidanja sa HWBa? (Nije da mi smeta, nit se bunim, nego cisto informativno pitam, posto mi je nejasno zasto zapravo nece da skine "obicno")