Sinoć instalirao Forza Horizon 3. Krenuo da igram, performanse jako loše, FPS stalno pada, neigrivo totalno, jedino kad stavim na ultra low. Konfiguracija : i5 8400, GTX 1060 3GB, 8 GB Ram DDR4, 1TB HDD, da li je neko imao sličnih problema? Instalirao sam zadnje nVidia drivere ali mi se čini da je situacija gora.
Nije pomoglo. Krenem lago ide fino 140 FPS, samo naglo padne na 20, 30 i onda nastavi tečno i opet u nekom trenutku padne, baš bezveze
imao sam sa Wolfenstein II The New Colossus problema, koji su rješeni novim drajverima. Gledam na youtubeu klipove, na high detaljima fino ide forza. Sve je ovo još pod garancijom.
Nije do drivera, ja je igro normalno prije godinu, probaj u power options stavit na max performance Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Instalirani, ali nešta zakerava. Stavio sam u power opcijama high performance ali nije pomoglo. Nije ni ovaj CUDA GPU. Probat ću izbrisati pa ponovo instalirati. Novi Cod, Wolfenstein, NFS sam igrao, nsaim imao ovakvih problema.
prati sta se desava sa Gpu clockovima i zauzecem kad se to desi, izbaci statistiku onscreen sa msi afterburnerom. Probaj u control panelu winsa podesiti ovako. delete your neopets account
Tako mi je podešeno, izbrisao sam je, pa ću probati ponovo instalirati sljedeće sedmice. Hvala u svakom slučaju.
Onda teksture smanjiti. Ja imam 3gb model još nisam naletio da me vram koči. Doduše 16gb pomogne u tom slučaju više nego osam. Sad bih probao samo da isprobam da ta igra nije 100gb