Dolazim nam nova godina za par dana, pa evo nam i teme da pričamo o novim igrama. Šta vi očekujete u 2k18? Kod mene Days Gone, A Way Out i Metro. Nadam se vidjeti RDR i GoW barem late 2k18 iako cisto sumnjam. Vjerovatno ide i nova WoW ekspanzija.
@dmr nahh, Ubisoftu ne vjerujem ništa. Čitao sam par reviewa, i 5 se ponaša skoro identično kao prošli naslovi.. osim storya, malo bolje grafike i locationa, ništa posebno.
Ima ih bruku što su dobili da igraju early malo , pričaju svoja iskustva, pa ima nekih pišu po stranim forumima svoja iskustva..
Jesu dobre ali u igri ima dosta sadrzaja koji se ponavlja, pa brzo dosadi. Popnes se na toranj, otkljucas dio mape, porokas sve zivo i onda opet.
Meni vala od ovih sto sam probao ove zime "Ghot Recon Wildlands" ubjedljivo najbolja igra. Kud je i graficki na vrhuncu a i gameplay mi lego ko budali samar. Ambijent malo vuce na FarCry 3 al bi gameplay dosta bolji. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Meni je ghost recon wildlands lego pravo, ko nijedna open world igra do sad, i ovaj novi FC me podsjeca na GRW al u prvom licu.
Ja se sad navuko na GTA 5, nekada prije sam je bio poceo igrati al mi graficka bila slaba pa odustao, sad je dosta bolja situacija. Poslije ide GR Wildlands. A i ostari se pa nemam volje kao prije
I ja sam gta ponovo i mgs. Njih sam na PS3 igrao, kao druge igre sada na kompu. Mada sa GTA nisam bas zadovoljan, igra ima problema sa anti alaisingom pa me glava zaboli.
Days Gone i Metro: Exodus (extra hype), Way Out, GoW, RDR. The Last of Us 2 ne moram ni da spominjem, to ce biti automatic preorder na PS-u, bilo ove ili sljedece godine.
Top 50 igara u 2018. po Eurogameru: http://www.eurogamer.net/articles/2018-01-02-the-50-most-exciting-games-of-2018
Nisam znao da intel i nvidia imaju ovoliko veći procenat.. ja sam full amd Sent from my Huawei P10 Plus