Jucer zavrsio TotK, poceo igrat nekad u julu prosle godine. Kakva igra, kakva igra... remek djelo. TotK, RDR2, Witcher 3, tri najbolje igre koje sam ikad igrao. Ima jos kandidata ali nista nije na ovom nivou.
Meni je na prvu bilo jasno da necu ni probat.Nit sam se nasao u Witcheru nit u RDRu,meni su te igre top da neko igra a da ja pored lezim i gledam.
Meni je RDR2 broj 1 ili 2, ne mogu se odlučiti, The Witcher 3 mi je također top ali mi ove zadnje dvije Zelde ne leže.
Ja bi rekao da ja onda ne znam igrat RDR,jer poceo sam ja i keca i dvicu i ono nije bilo lose jedno vrijeme i onda zakujemu nekom kampu i ni naprijed ni nazad i tu se ohladim i gotovo.
Jel misliš na ovu Zeldu novu? Ovo Totk? Tears of the kingdom? Jel ona samo na switch ide? Moze li se emulirati kako na steam deck Sent from my galaxy s23
Pokušavam igrati Cyberpunk sa ovim svim najnovijim patchevima ali nikako ne mogu da se zagrijem za igru. Je li ko imao slično iskustvo pa opet pregurao par sati ?
Meni isto ispocetka nije "sjela", jer mi prica nije bila jasna u pocetku, medjutim, nakon par pokusaja i predjenih misija pocelo je sve da se slaze pomalo.
To mi je najmrže potrošenih 20km u životu, radije bih da sam ih u još veću glupost potrošio. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Witcher 3 sam tako imao slično iskustvo, ali sam se natjerao prva dva tri sata i onda poslije mi je jedna od najboljih igara ikada bila. Ovaj Cyberpunk nikako mi nema nekih hook pa da mi postane zanimljiv
Ne znam jel iko od vas igrao Plague Tale:innocence - maloprije je završio na steam decku igrao. Instalirao je sa epica preko Heroic launchera sve radi predobro. Odlična igra svidjela mi se. Čekam da nastavak malo cijenu spuste pa da i to probam. Sad skidam Death standing nisam igrao nikako. Sent from my galaxy s23
Plague Tale odličan, mene je oduševila i isto čekam drugi dio da spadne cijena, da kupim. Samo pazi, drugi dio nije isto urađen kao prvi. Mislim da je mračniji i da je malo aktivniji/dinamičniji tj. ima i borbe, nije većinom stealth. Pogledaj before you buy na gameranx, fino su opisali
Meni drugi dio nije sjeo nikako, odustao sam negdje na sedmom poglavlju. Death Stranding fantastična igra, unikat. Kad izađe drugi dio valja opet kupiti PS5.
Meni ni prvi ni drugi dio nisu sjeli, drugi isto nisam uspio završiti. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja sam oduševljen ovom Plague tale. Nisam odavno igrao nesto ovako zabavno. Krenuo sam sa Death Stranding ali nesto sumnjam da ce me zadržati. Jebo te 83min gledam haman film od toga sam se kretao ukupno 5min i tek haman krenula igra. Ali dacu joj jos malo šansu. Igram samo radi Normana R. I Madsa Mikelsena Sent from my galaxy s23