Pa probaj i vidjet ćeš. Hodanje, animacija, zagonetka koja to nije jer su toliko lagane da je smiješno, pa malo borbe koja je opet cisti prosjek, pa hodanje, uglavnom igra je uspavanka, prvi dio je jednostavno bolji. Evo baš odem da vidim review kad je ing dao 8 sve je jasno, za ove nezavisne vidim svi se slažu da je igra prilično losa. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Velika razlika u ocjenama. Meni je prvi dio bio ok ali je i ovaj dosta kratak koliko sam vidio, oko 6 sati.
Meni se prvi nije dopao. Pa ne vidim nikakav razlog ni da pomislim da igram drugi dio. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa kad probam tad ću komentarisati kakva je igra, ja sam jasno napisao da nisam ali da si ti prvi kojeg sam vidio da kaže da je sve lošije osim grafike u odnosu na prvi dio. To što ti nađeš nekog recenzenta sa 6k pretplatitelja na youtube nema veze sa ovim što sam napisao. To je to, nemaš šta drugo ni očekivati nego da ti se ni ovaj neće svidjeti.
Da ti nije selvin uzeo profil pa piše sa njega. Ja pred kraj igre evo i pogledao par recenzija ti ništa, ali hajde, i to valja. Eto kada ukucas na yt hellblade 2 review pa ne znam da ijedan izadje pozitivan Usput kakve veze imaju pregledi sa kvalitetom informacije. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kod mene kolega pogleda film, i onda umjesto da stvori svoje misljenje o njemu, npr. Uživao sam ili ne (je li za preporuku ili ne), on ode googlat reviews filma, procita zilion reviewa i ubijedi sebe da film ne valja ili valja. I onda drugima prepricava reviews. Ne kazem da je ovdje to slucaj sa Hakerom jer nemam pojma o cemu pricate, nit igram igre nit znam o cemu se radi u ovoj, ali cim vidim da neko postavi 100 reviewa i kaze evo vidis da valja/ne valja, podsjeti me na kolegu. Igre su subjektivne ko i filmovi. Gledao sam filmove od 4-5 imdb ocjena sa 300k user reviews i sjeli mi. Isto tako mnogo njih od 8+ "legendarnih" nikad nisam do kraja izgledao. Tako da se dzaba svadjate, mozete mislit kad vam ja to napisem Btw. Nemojte me danas u svadju ukljucivat, mrsko mi Sent from my SM-F711B using Tapatalk
Upravo je suprotno. Review sam potražio radi kolege kada sam bio na kraju igre baš da vidim sta drugi ljudi kažu. Očekivao sam sve desetke, ali vidim i drugi ljudi imaju isto mišljenje. Zoi očito nema takvo misljenje iako nije igrao niti eto je bitno sta većina ljudi misli. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ovo je bukvalno mogao biti 4h CGI netflix film (6h je game time), interakcija u "igri" na nivou suppermassive ili quantic dream naslova. Ali makar tamo imas različite završetke i krojiš sam svoj storyline.
ja sam jasno napisao da nisam ali da si ti prvi kojeg sam vidio da kaže da je sve lošije osim grafike u odnosu na prvi dio. To što ti nađeš nekog recenzenta sa 6k pretplatitelja na youtube nema veze sa ovim što sam napisao. Znam čitati solidno. Nije ni bitno, eto odigraj pa nam javi. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Prince of Persia the lost crown top igra. Ko voli metroidvanie nema dalje Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Koje oruzje da koristim u assault klasi u BF5? Jest da nisam neki igrac i su mi refleksi tanki al masuputa kad se nadjem 1 na 1 sa protovnikom i zapucamo jedan na drugog ja sam uvijek donji cak i ako asm prije zapucao. Vec ti mi to toliko ide na zivce da sve cesce mislim da ljudi koriste neke cheatove.
Assault ima toliko dobrih pusaka da je tesko izdvojiti samo par. Evo neka moja lista meni najjacih/najdrazih 1. Sturmgewehr 1-5 2. STG 44 3. Gewehr 43 4. M1907 SF 5. Turner SMLE 6. Ribeyrolles 1918 7. M1 Garand 8. Selbstlader 1916 Sve veoma dobre puske.