Igre 2024

Discussion in 'Igre i konzole' started by Haker, Jan 13, 2024.

1. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

2. Haker

Haker Veteran foruma

Meni je ovaj indijana jones truba od igre, ne nogu se natjerat ovo završiti.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

3. Stevie_Ray

Cuj to, meni bas dobra.

irhadkul likes this.
  4. Haker

Haker Veteran foruma

Da je linearna igra, barem duplo teza sa boljim zagonetkama i borbom bila bi top. Ovako prezentacija dobra ostalo truba. Ubacili su ovaj open world element čisto da produze igru i da ne bude u kritikama da je linearna.
    Dishonored je duplo bolja igra, različite teme ali te igre su po gameplay-u slične

5. zoi

zoi Veteran foruma

Dishonored je drugi tip igre skroz.

6. Haker

Haker Veteran foruma

Koja je razlika. Elementi gameplaya su isti, jedna velika mapa, stealth i malo drugačiji combat s tim da Indijana ima i grobnice.

7. zoi

zoi Veteran foruma

Pa razlika je što je u dishonored fokus na level design, da ti se da 100 različitih načina da završiš misiju pa ti biraš šta i kako.

8. Haker

Haker Veteran foruma

Ali dva su identična, stealth I combat, oba miljama ispred ovog. Svejedno, meni je ova igra prosjek i pokazatelj kakvo je stanje današnjih igara kada je ovo dobro.

9. zoi

zoi Veteran foruma

Dishonored je izuzetno potcijenjen serijal. Za Indiana Jones ne znam jer nisam igrao.

10. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Dishonored je vrh igra. Presao sam prvi dio sa gustom, ovo kasnije nisam igrao nikako da se nakanim.

Preci neki nivo imas opcija da izmisljas.

11. Ragnarok

Ragnarok Komšija

12. Reventon

Reventon Veteran foruma

Vala nije mi nesto, mix transformersa i mech warior

13. Stevie_Ray

Presao Indianu. Odlicna igra.

Sad je pitanje sta sljedece. Imam instalirano Miles Moralesa, Forbidden West, Cyberpunk i RDR. Mislim da ce bit RDR. Ove tri znam da su dobre igre, al nikako me ne vuku da igram. Najbolje uninstall opalit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Ne znam jesam li ostario, pogotovo kako sam dijete dobio ali vrlo vrlo teško da me neka igra može privući. Forbidden West predosadan, Spiderman prvi probao totalno mi nekako generički, Cyberpunk nije to to, probao i Ghost of Thushima priča mi nekako skroz amaterski. Vratio se Portal 2 igram i interesantniji mi od svih navedenih. Mislim da me je isto tako RDR2 totalno povećao očekivanja, svaka igra mi naspram njega djeluje low budget. Indiana Jones se evo nekako tjeram da igram ali AI je katastrofa, pogotovo za igru koja je po meni stealth ...

15. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Miles je more of the same. Ako si igrao prvi dio i hoces jos spideya, sto da ne. Forbidden West sam se natjerao da zavrsim.

16. Haker

Haker Veteran foruma

Isto kod mene za sve navedene. Kupim switch I više se naigram od svih navedenih. Trenutno igram Metroid prime igra iz 2002 bolja od svog ovog smeća.

Negdje sam gledao video gdje jedan devloper tvrdi da im gameplay nije ni na prva tri mjesta. Indiana jones je tipičan primjer toga.

sgtPepper likes this.
  17. Reventon

Reventon Veteran foruma

Isto nam je svima izgleda. Jedva se natjeram sat neke igre. Od skora igram Delta Force, al me cheateri otjeraju. Nevjerojatno je da za besplatnu igru neko plati cheat. Vidim zadnji update, nekoliko hiljda ih je banovano na 10 godina :)

18. zoi

zoi Veteran foruma

Meni je najteže krenuti neku igru, onih prvih 20% igre otprilike, dok se uhodaš u svijet i mehaniku igre. Deset krenem jednu proguram. Vjerovatno su to godine što vi spominjete. Nisam bio nahajpan na neku igru ima 10 godina čini mi se, makar se ne sjećam nijedne ako je bilo.

sgtPepper likes this.
  19. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Ja nedavno presao kronoloskom redoslijedu Halo Master Chief collection. Bas sam uzivao igrajuci na m&k.

20. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Mislim da su to godine i ozbiljnost i malo vremena koje imamo. Ja se vise jednostavno ne mogu zamarati nekim glupostima tipa one igre Death Stranding, gdje nosam mrtvaka preko livade pa moram paziti da ne padne i takav glupi gameplay. Nama starijima treba nesto fluid o i interesantno da nam pažnju drži a ne da se hebajem glupostima. Sada igram recimo drugi dio Evil Within-a a prije toga igrao Outlast 2. Nekako mi taj tip igara leži. Malo sunjanja, malo bjezanja, malo pucanja. Ali da sve ide svojim tokom. Mene jel neka sitnica podje nervira ti gotovo je. Ode uninstall

Sent from my galaxy s23

EL NINO CFC and sgtPepper like this.