Igre 2024

Discussion in 'Igre i konzole' started by Haker, Jan 13, 2024.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Ja nisam samo Civ2 igrao, nekako me to fulilo... i malo sam igrao Civ4 do unazad par godina... a sate i dane sam ostavio na Civ 1, 3 i 5 :D I sad igram Cvi 5. Na Civ 6 mi se ne sviđaju oni distrikti, nekako mi nije leglo. I to što radnici nestaju. A vidim na Civ 7 nema više nikako radnika..

Ajdin87 likes this.
  2. monK

monK Komšija

Đone Humankind konceptualno, sa promjenom istorijske faze mijenja se i civ s kojim igraš.
    Ima čitav niz 4x igara u zadnje vrijeme koje su mi bleh sa raznoraznim inovacijama.

Igram Civ V i Gal Civ IV najviše od 4x igara.

Last edited: Aug 24, 2024
  3. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ono sto je dobro je sto ima opcija da nastavis sa istom civilizacijom. Meni se to iskreno ne svidja, ubija imerziju. Malo je sve streamlined, nema vise workera niti mozes birati koji ce se tiles raditi, mozes vojsku na komandira stackat itd. Da li je to dobro ili lose, vidjet cemo.

Ajdin87 and monK like this.
  4. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

5. Haker

Haker Veteran foruma

Joj ja igram remake ove prve mafije. Mislim da tezu igru u životu nisam igrao, ali na negativan način. Isto jao da igraš CS protiv onih likova sto te u glavu roknu čim proviris iza coska

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

6. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

ja sam sad zimus presao na xboxu, jesam se napatio na dzojstiku samo tako, ali uzivao sam iskreno.

kontam opet sad na zimu mafiu 2 preci, nisam je dugo igrao, a isto mi je jedna od drazih igara.

Haker likes this.
  7. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Hoće li neko igrati?

8. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

9. Haker

Haker Veteran foruma

Odigrah demo ove igre. Znam kad je izašla da su je hvalili ali nikad nisam igrao org, sad izlazi remake, dobar 3d/2d platformer

dmr likes this.
  10. dmr

dmr Veteran foruma

Da original nije bio nesto, kamera sjebana :D

11. Stevie_Ray

Wow, eh kad bi svaka igra ovako izasla…

Sent from my iPad using Tapatalk

Patton2410 and dmr like this.
  12. dmr

dmr Veteran foruma

Wow, bas sinoc gledam zasto nema vise physx igara, kad evo je :D Da hoce za PC ovo izbaciti.

13. igor.g

igor.g Komšija

Izace za godinu-dvije kao i Sackboy, ima intervju sa devs nisu rekli ne. Sony nije normalan, za 10h simple platformera traže 70eur, teško da se ovo proda u više od 2mil primjeraka.

14. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Astro na VR mi je bila cista desetka, nisam nista manje ni ocekivao. Sto se cijene tice, nema te igre za koju bi dao 70e.

15. dmr

dmr Veteran foruma

Kakva je siruacija sa PS5 jailbreakom? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

16. igor.g

igor.g Komšija

Ima ga donekle, ali moraš imati 2022 FW verzije konzole. Full jailbreak još nije moguć, vrti mislim samo ps4 igre.

Svejedno sad ima skoro svaka igra na PC, PS5 je nebitan. Bloodborne ps4 emulacija napreduje opasno, za koji mjesec bit će fully playable u 60fps uz HD texture pack.

Last edited: Sep 6, 2024
  17. Stevie_Ray

Jao kako su svi dosadni sa Bloodborne, jedna od igara koje nikad necu igrat. Isto ko Elden Ring. Nista od FromSoftware za mene ne postoji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. Haker

Haker Veteran foruma

Nemoj tako, Sekiro je bio top

19. Zer0

Zer0 Aktivista

Teska preporuka za "majmuna"
    ...ja inace ne volim ovakve igre (Souls, Elden Ring, Bloodborne) ovo je haos sta su napravili.
    Wukong je odlicna igra...tehnicki UE5 impresivna, jedino su teksture lose i poneki nevidljivi zid i igra moze biti teska, ali je super...

zoi likes this.
  20. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Igram na steam decku ovaj Calisto protokol, nostalgija me baca na Dead Space a igra je super. Preporuka

Sent from my galaxy s23