Igre 2024

Discussion in 'Igre i konzole' started by Haker, Jan 13, 2024.

1. Zer0

Zer0 Aktivista

I ja isto cekao Ragnarok, GOW iz 2018 je bio super, a ovaj novi me nesto razocarao i nikako mi nije legao, da sam ga prestao igrati, bolji Wukong puno puta za mene licno...

2. Reznor

Reznor Overclocker

3. Reventon

Reventon Veteran foruma

Reznor likes this.
  4. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Ja pretpostavljam da je Ragnarok mnogo slican, recikliran, ali obzirom da nemam velika ocekivanja, necu bit razocaran.

Ali cu pricekat malo dok zavrsim RDR2. Ovakve igre vrijedi vise puta igrat (vec presao jednom RDR2 na Xbox One X).

Zer0 likes this.
  5. forzamilan

forzamilan Veteran foruma

RDR2 je top ne znam da sam bolji SP odigrao.

NaLe! likes this.
  6. Haker

Haker Veteran foruma

Samo kada bi na ko zove izbacili update za 60 FPS

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

7. selvin

selvin Moderator

8. bojler

bojler Aktivista

AC Shadows odgođen za 14.2. 2025, ali najveće pozitivno iznenađenje je to što dolazi day one na Steamu.

9. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Zasto nebi dosao day 1 na Steam-u?

10. zoi

zoi Veteran foruma

Jer je Ubisoft u zadnje vrijeme izbjegavao Steam, gurali svoj store.

Razočarenje jer sam mu se nadao ovu jesen. Hajde nadati se da će biti bolja igra.

11. Patton2410

Zar je uPlay ili kako se vec zove jos u zivotu.

12. Haker

Haker Veteran foruma

Zar je AC jos u životu

13. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Valhalla najprodavanija Ubisoft igra ikad. Mirage je bio njesra, nisam mogao zavrsit.

Stihoklepac likes this.
  14. Patton2410

Ubisoft u zadnjim godinama izbacuje samo zesci prosjek. Nekako plitke igre im budu. Nista sto bi ni blizu vrijedilo 70$. Sve su to igre koje cekas da padnu na 20-30, a i onda se kontas da mozda uzmes.

Star Wars: Outlaws
    Skull & Bones (AAAA igra bdw)
    AC: Mirage
    Rainbow Six Siege: Extraction
    Riders Republic
    The Crew Motorfest

15. zoi

zoi Veteran foruma

svaku igru čekam da padne na 20 do 30 USD i opet se mislim da li da je kupim. Na launch jedino ima smisla kupiti sezonske igre tipa FIFA, NBA, Call of Duty i slično.

16. igor.g

igor.g Komšija

Ne vjerujem da ce Ubisoft dočekati 2026u jedino ako ih Kanadska ili Francuska vlada ne izvuku iz govana, ili možda MS ih kupi samo radi IP i u procesu ih kasnije razmontira totalno i postanu support studio.

17. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Fulat ce praznike, a onda ce im Ghost uzeti dio kolaca. I ovako im je vrijednost pada godinama, tesko da ce se izvuci.

18. zoi

zoi Veteran foruma

Ne može ih Microsoft kupiti do 2033 ili tako nešto, zbog dogovora sa britanskom CMA prilikom kupovine ABK, imaće bi to već sad bilo u pregovorima s obzirom koliko im je pala tržišna vrijednost.

19. Patton2410

Skull & Bones im je mogla biti cash cow. To je prvo trebao biti AC Black Flag DLC, da bi se onda odlucili da naprave standalone igru, ali umjesto samo da kopiraju AC BF gameplay sa brodovima, da ga malo jos ispoliraju i unaprijede, oni se odluce za ovo smece sto je danas dostupno.

Jos sva tu zavrzlama sa Singapurskom vladom koja je finansirala projekat pa ih je htjela tuziti jer su mislili otkazati igru.

20. Haker

Haker Veteran foruma

Pa zato sam i napisao, vidim AC igre non stop na velikim snizenjima, kontam niko to više ne igra. Njihove open world igre su bas ispuhale. Primc je jedino bio dobar a vidim ni on se bas nije prodao.