Nije nešto, ali mislim da ima potencijala. Da se može fino razviti priča. Vidjet ćemo kako će dalje. Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Odgledao "Maid"...solidna Po meni nije bas za ovu ocjenu od 8.4 ali dobra sedmica Maid (TV Mini Series 2021) - IMDb
Završi tek sad al jaka mini serija true story "The Billion Dollar Code" Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Archive 81 top Bas mi je sjela, epizode gotovo 1 dat traju, a znao sam dvije od jednom pogledati, a obicno stopiram nakon 30min gledanja. Za sad je izasla jedna sezona sa 8 epizoda. Nisu jos potvrdili da ce biti druga sezona, al sudeci po zavrsetku bice sigurno. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Meni je isto legla Archive 81, solidna serija, zanimljiva i nesto novo. Zena prati i Sweet Magnolias, kaze da je dobra, nije teska, onako bas za zene, izasla je nova sezona pa eto preporucite dalje
Treu story - to a certain degree. Inače, da, dobra mini serija. Archive 81 je nekako krenuo vrlo jako, a kasnije malo splahnuo.
Ne znam da li je neko odgledao ovo ali evo ja neki dan. Mislim da je za ovo dovoljno jedna sezona, da dovrse pricu. Meni je legla.
Dexter New Blood, sve dobro do zadnje epizode. Rejting citave serije je bio 8.9 a sada je 8.3 sve zbog zadnje ep.
"Raised by Wolves - Season 2" Dobar pocetak druge sezone. Direktno se nastavlja na prvu sezonu. "Superman and Lois - Season 2" Nije loša serija, nekonzistenta sa serijalom, zbunjujuca za one koji ne prate DC svijet i teoriju multiversa. P.S.: Henry Cavill najbolji lik za Supermena. Ko nije gledao neka pogleda seriju "Krypton". Dvije sezone, na žalost otkazana kada je postala interesantna jer je počela da zadire u priču o Supermenu i njegovoj budućnosti.
Oiii nice! Nisam ocekivao tako brzo da ce zavrsiti. Hvala za info. Razlog sto sam mislio da jos nije gotovo je sto su rekli da ce imati 10ep sezona a vidim skresali na 6.
Na vasu preporuku odgleda i ja ovu seriju...top je Ima neku ebenu atmosferu...nije pozeljno gledati po noci
Ja cu je rokati po noci pa šta Bog da Konacno zavrsi the walking dead 9-tu sezonu pa da odmorim i da se bacim drugim serijama. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Upravo i ja pregledao Archive 81. Prvih par epizoda stvarno vrhunski, pred kraj je malo tanko. Sve u svemu, definitivno preporuka ako volite ovaj zanr.
Zadnja epizoda definitivno i najtanja ali opet ne odudara toliko od ostatka serijala Sent from my Mi 10T Lite using Tapatalk
The Expense sezona 6. Bas se vidi da su zbrzali. Originalno ova 6ta/zadnja sezona trebala imati 10 epizoda, ali je smanjili na 6. Dobra serija, ali zadnja sezona nije kvalitet predhodnih.