Sve Marvelove serije (Daredevil, The Punisher, Jesica Jones, Iron Fist, Luke Cage i The Defenders) na Netflixu ce poceti ukidati 28. Feb, jer prava prelaze na Disney. Tako da ako vam se gleda sta od toga imate do 28og. Jos se ne zna kad ce i hoce li se pojaviti na Disney +, i hoce li nastaviti snimanje nekih od njih.
Odgleda Reacher prvu sezonu na Prime. Sasvim ok. Zadnja epizoda prve sezone je najlosija epizoda u sezoni. Sjela mi serija vise nego Tom Kruz filmovi. Poceo The Wheel of Time isto na Prime. Odgledao 2 epizode do sada i ne sjeda mi. Nastavit cu gledati mozda me zaintrigira.
Ja zavrsio The Wheel of Time prvu sezonu. Od 3ce epizode mi se pocela svidjat. Dosta smeka ima na Gospodara Prstenova
Raja, jel ko gledao/porati seriju Condor ? https://www.imdb.com/title/tt6510950/ Mozel info vrijedil ? Gledao sam The Americanac smorila je brzo.
Ja sam poceo gledati kad sam procitao tvoj post. Odgledao prvu sezonu i evo me na pola druge. Ja zadovoljan.
Ko voli Western, preporuka za Yellowstone i 1883 koja je prequel. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Preostalih zadnjih 7 epizoda Ozark-a izlazi krajem aprila, upravo pregledah zadnju epizodu od onih koje su izasle vec. Pocinjem sa Peaky Blindersima takodje zadnja sezona.
Ja ne znam kako sam uspio pogledati Ozark. Pogledam prvu sezonu kada je izašla, svidi mi se i hajde rekoh neću gledati dok se serija skroz ne završi. Neki dan sjednem i sve pogledam. Odron od serije, razvučeno i ofucano, plus šlag na tortu trademark svake serije koja ti ode na živce je jedan razmaženi teennager. Sent from my iPad using Tapatalk
For Life - na Netflixu istinita drama o liku koji je nevin osudjen na dozivotni zatvor gdje je onda naucio pravo i poceo zastupat druge zatvorenike i sebe. Solidna serija.
Nastavlja se Better Call Saul, zadnja sezona https://www.imdb.com/title/tt3032476/episodes/?ref_=tt_ov_epl
Odgledao prvu sezonu ST: Picard. Svidila mi se. Ok je serija. Malo mi je krivo sto Riker (Jonathan Frakes) nikad nije dobio svoju spinoff seriju. Mislim da bi ga fino bilo vidjeti kao kapetana svog broda. Karizmatican je lik.