Batman je u to vrijeme bio na obuci kod Ra´s al Ghula Otkrivao svoje pravo "ja" u "League of Assassins"...
Čak sam otišao toliko daleko da sam jučer pregledao i originalni film The Day of Jackal iz 1973. Onaj sa Bruce Willis sam gledao jedno 5x. Rale, pogledaj The Day Of The Jackal sa ženom ako već niste. Top je.
Gledam OZ ispocetka nakon 20 godina kad sam je kao tinejdzer prvi put gledao. Evo dodjoh do trece sezone....ko se sjeca ekipe iz OZ-a ? Schillinger, Beecher, Adebisi, O'Riley
Jel taj stari? Akonje bas cu pogledati. Meni je generalno vrh prica i to. Taj sa BW i RG 10x gledo mladi jack black hahah Sent from my iPhone using Tapatalk
Poceo i ja gledati Shakal,na vasu preporuku. Vrh serija...izgledao sam 3-4 epizode sinoc u cugu,valja danas nastaviti
Neki dan ga ukinuo. Nisam na njemu ništa pogledao ima godina ako ne i vise. Evo skidam prvu epizodu bas da vidimo, gledao sam filmove i čitao knjigu, seriju svi hvale Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Izasla je kompletna sezona na Netflixu "American Primeval" i po kritikama izgleda kao dobra serija koja bi se mogla odgledati. https://www.imdb.com/title/tt24069848/
Jackal spoiler: Spoiler Ja sam isto ocekivao da ce ga uhvatiti i da je to to od serije,kad ono ide i druga sezona U drugoj ce sigurno da ganja dedicu Editovano, pripazi malo drugi put.