Neka SMS izbaci neki DLC za cars i po 30$ cijeni, sa postojecim autima samo sa tjuningom, otvorene mape i eto ti nikad' bolji NFS. Da su pametni, iskoristili bi ovaj vakum nedostatka dobrih NFS igara.
s obzirom koje je smece na Xboneu, rado cu ovo vala piratizovati za PC (ako mogne). Ili je probati putem EA Accessa pa da vidimo jel cemu sa volanom.
Smeće igra. Nisam sat vremena mogao izdržati u njoj. Može bit da kasnije bude i bolje, ali pored boljih utrkivanja nije mi se dalo mučit s ovom igrom.
Bravo na ideji. Evo dobrog razloga zašto je EA Access dobar. Ako ne želi čovjek iskeširati brdo love, plati mjesec pretplate i proba igru. Ako se ne sviđa samo preskočiš. Najvjerovatnije da ću i ja na taj način probati igru. Najbitnije mi je bilo da ubace manualno mijenjanje brzine, NFS je svakako arkada tako da se uvijek mogla dobro igrati i gamepadom.
ja skinuo onaj most wanted sto je nedavno bio dzabalama i jebat ga,kada mi i za njega treba bolji komp na ovom mom hepeku mi trza na 720 rezoluciji...ili igra nije optimizovana,nemam pojma...uglavnom je neigrivo jest da je i kod mene komp ostario,da je dijete rodjeno kada sam ga kupio,sada bi isao u skolu
Ma i ovi gore zahtjevi su nidje veze, prvo GTX 970 nema 4GB RAM-a, a i nevjerujem da će toliko RAM-a trebati za 1080p, jer koliko onda treba za 1440p ili 4K? Izuzev ako nije u pitanju loš port.
Meni onaj dzabni most wanted od neki dan ide na sve maximumu bez problema... Ovaj bi mogao na 40 frejmova u fhd ici
pa vidi ti konfiguracije u potpisu,je li te sramota tako nesto pisati sada ces vidjeti moju konfu ,tj. masinu CPU intel 5200 dual core @2.5 GHz RAM 4 GB GPU ati radeon 4670 512 MB HDD 320 obicni pa eto,ne znam je li ova masina pogodna za napredni gejming :lol: :lol: :lol: prije 7-8 godina je bila
Igra li neko na konzoli ovu igru, za PC izlazi sutra pa razmisljam da uzmem ako valja gameplay? Najvjerovatnije ću preko Mexica xD
Uzmeš EA Origin Access i probaš Meni nije legla, doduše igrao sam je samo petnestak minuta ali se nisam mogao natjerati da još igram.
Može biti da se i ostarilo Vidjet ću, ili preko tog acessa ili sačekati narodnu verziju pa probati. Preko Mexica je daleko jeftinije ako neko bude kupovao, 40$ je obična a 45$ deluxe verzija.
Nisam još toliko ostario Jednostavno mi se nije svidjelo vozanje u igri, a ni grafika. Rado bih ja sad neku igru sa napucavanjem, ali da je recimo kao Grid kec i na to tuning.