Need for Speed (NFS) - Official thread

Discussion in 'PC igre' started by frenki_23, Sep 21, 2008.

 1. NAILS

  NAILS Veteran foruma

  Igra je stalno online tako da vjerovatno narnodne verzije nece ni biti.
   
 2. vutra

  vutra Aktivista

  Ko ima Origin Access može igrati trial koji traje 10 sati.
   
 3. Reventon

  Reventon Veteran foruma

  Probao sinoć deluxe verziju sa nabrijanim M3, meni je igra odlična samo nevrijedi onih 82KM (to je preko Mexica). Nekih 50KM je maksimum što bi mogao halaliti, jer kad je prekucaš ostaje samo grindanje. I ako je vezana za online servere šta će biti za par godina kad ih ugase, a dođe mi da zaigram malo? Neće ih sigurno dugo držati kao BF serijal jer je broj korisnika daleko manji.
  Možda nekada naleti dobar deal ili kinezi uspiju zaobići denuovo zaštitu.

  Sam gameplay je dobar, dosta bolji od zadnjih nekoliko dijelova NFS koji su izasli poslije Shift 2.
  Jeste bezveze što se nemogu prekinuti oni djelovi sa glumcima, ali sama vožnja je dobra, može se tunirati do u male detalje stabilnost auta, za drift ili grip. Mapa je ogromna, i vidi se da im je Underground bio podloga. Napucavanje je dobro odrađeno, vizuelno auta su fantastična. Zvuk M3 pile u tunelu, neprocjenjivo :)
   
 4. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Veteran foruma

  Steta sto nema smjene noci i dana
   
 5. Reventon

  Reventon Veteran foruma

  Da, nema dana, ima samo kao svitanje. Sve se to može sa patchom promijeniti, i recimo da se mogu prekinuti te scene sa glumcima, ako EA posluša korisnike. Jer igra ima dobre temelje i neke stvari se mogu doraditi pa da joj produže život.
  Neki traže manuelno mijenjanje brzina, mada to već postoji, možda nisu uspjeli naći.
  Čitao sam da su obećali i besplatne DLC-ove. Dosta toga će ovisiti kako igra bude prihvaćena od strane korisnika i kako prodaja bude išla.
   
 6. vutra

  vutra Aktivista

  Danas izašao patch u kojem su između ostalog dodali drag utrke (yay), hotrod auta, proširili kapacitet garaže (10 auta) i još par stvarčica.
   
 7. Reventon

  Reventon Veteran foruma

  Danas me prijatelj pita može li se na ruskoj verziji promijeniti jezik na engleski ako se zamijene fajlovi i promijene postavke u registru? Znam da su to neki radili na prethodnim NFS igrama ali ne znam može li za ovu.
   
 8. Reventon

  Reventon Veteran foruma

  Last edited: Aug 31, 2019