Re: Nintendo DS, 3DS, 3DS XL A i izgleda poprilicno velik u odnosu na stari 2DS. Svakako za pohvalu. 3D ima svoje cari ali sa doborom cijenom ovo ce se prodavati bez problema.
Je li neko uzimao R4 kartice? Ove jeftinije koliko vidim su samo za DS igre, a za 3DS igre kosta 80$? Bio popust neki u Toys R Us i uzmem new 2DS XL za 120e.
Kupiš neku karticu koja podržava ntrboothax i pomoću nje odradiš B9S hack za 2DS plus imaš podršku za DS igre, sve za $10-20. I ja sam uzeo ono limun žuto Pikachu 2DS XL izdaje za 15€ više kako sam čuo da nema ništa od retro naslova za Switch.
Ma i ja sam Pikachu haha ove ostale su po 150-160e. Vidjet cu onda veceras koja moze, hvala. Rano je za Switch, pogotovo ko je igrao Splatoon, Mario Kart itd na Wii U. Skuplja prasinu poslije 2 mjeseca. A i baterija je kriminalna da bi se i razmisljalo o nosenju negdje.
Switch sam opet kupio zbog potencijalnog hack-a koji će biti onemogućen sa novom T214 revizijom (koja ide jako brzo u prodaju). Ovo ti je najpovoljnija varijanta za karticu s tim da moraš imati pristup već hakovanom 3DS-u ili starom DS-u da bi flešovao ntrboothax: https://www.nds-card.com/ProShow.asp?ProID=157
Dobra lista, mada ima tu i precijenjenih igara kao Kirby.. Meni je Fire Emblem Awakening vjerovatno najbolja igra na konzoli.
Imam jos uvijek 3DS, a nisam zaigrao nit jedan Monster Hunter, Fire Emblem, Phoenix Wright i sl. Sramota Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam neki dan poceo Radiant History, solidan JRPG sa malo drugacijim combatom. Remake sa NDS-a, ali nisam nikad igrao. Meni su Layton igre idealne za 3DS.
Da ne trazim staru temu, zna li neko koliko bi ova Duracell Wii station mogla davati na AA punjacu: Trazim output ali nisam nasao. Na doku nista ne pise.
Ne znam gdje da postam ovo, možda ovdje... Je li neko imao od vas ovo? Isplati li se? Kakva su iskustva? https://anbernic.com/products/rg35xx-plus
Imam dotičnu konzolu, šta te konkretno zanima? Zašto se ne bi isplatilo za 60$, baš je izašao Botacera Lite OS, još je u beti ali puno bolji od default OS.