Slazem se za replay al ne i za save, ukoliko save nije svakih 5 minuta ili slicno. Ja nemam kad svaki put igru zapocinjat ispocetka, nemam kad ni igrat na Switchu pa opet igram. Na Xboxu sam poceo 4 igre istovremeno, i tu ce se nesto morat odgodit, bice prvo Witcher 3 pa Jedi, pa RDR. A volio bih i RDR pocet sto prije, medjutim nafuro sam se na Witchera opet. A znajuci kakav je Witcher, to ce bit naredna 3 mjeseca igranja.
Pa imas checkpoint kao save, ili do kojeg si levela dosao. Snimati u svakom trenutku mi bas i nije cejf. Kada je izasao "crash bandicoot trilogy" pa ima level save ali nema u toku igranja, i poprilicno se napatis dok predjes neki nivo iz prve ali mi je ovako ipak draze:
Ne znam kako to funkcionira, mislio sam da te igra vrati bukvalno na sami pocetak. Ako sacuva level onda je ok.
https://www.mariowiki.com/World_8-1_(Super_Mario_Bros.) Zapeo ovdje i ne mozes prec da si pita pitina. Sva sreca ima save. Problem je prvi veliki gap kojeg ne mozes preskocit, dlaka fali. Ima li neka caka?
Nije moguće da je dogurao do 8 worlda bez da je skontao da moraš držati tipku za trčanje Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Pa i kada skaces na zastavice, moras drzati trcanje i skok. Taj level uopste nije tezak. EDIT: E jbg bio si brzi
Yup, nisam nikad imao nista od Nintenda. Imao nekad davno Segu, mislim da je bila ekvivalent SNES-a. Sad probao, fakat se moze zatrcat i preskocit. Sent from my iPhone using Tapatalk
Druze moj, sta je sa žutim disketama kineskom kopijom snesa, popularni "Terminator" i disketom sa "300" igara koja dodje uz konzolu? Nisi imao doskete bez marija na njoj. To ti je kraj devedesetih. Ovo je svako živ imao. Kostala konzola oko 70KM. Samo sam ja nekako uspio da nadjem "betmen" konzolu. Tacnije Betmobile. A controller mi je bio 1x1 kopija SNES-a.
E dobro si, na to sam skroz zaboravio. Al sjecam se jedino da sam na toj konzoli igrao tenkice, mislim da sam negdje isao da igram. Sent from my iPhone using Tapatalk
Zar je moguće doći do tog nivoa bez trčanja? @Stevie_Ray Svakim svojim novim problemom me sve više iznenađuješ Izgleda kako si odselio da nadoknađuješ propušteno Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk