Nintendo Switch

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Oct 20, 2016.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Ja bih uzeo normalan. Ne znam koliko je kod njega lako zamjeniti joycone, ali pocet ce driftat. Isto ne znam jel do mene ali meni je na normalnom oledu ekran premalen, mogu tako igrati mali broj igara. Bas zeldu probao, izgleda grozno, rezolucija padne bas se primjeti plus mala slova ništa ne vidim pročitati, kako je na ovom jos.manjem mogu misliti. Ako imas oko sokoolovo onda super :D

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

2. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Nov Lite koji drzis u futroli i ne zlostavljas nece imat drift. Osim toga Nintendo rjesava drift problem besplatno, ali tad treba poslat citav Switch Lite.

3. Haker

Haker Veteran foruma

Pa drift se javi od igranja, nije od bacanja konzole.

4. Aldiin

Aldiin Overclocker

Ja sam ju imao prije OLEDA i stvarno je fina konzola. Kompaktna, baterija solidna, ekran sasvim okej. Možda malen kada porediš sa ostalim handheld. Vrijedi 200 KM, ni marke više. A raja lupa cijene, v1 prodaju za 400.. ja sam OLED nov u Bingu platio manje od 500KM. Uzmi u obzir da su igre preskupe i da se više isplati čipovati konzolu nego igre uzimati. Jedino ono da vrtiš stalno kupi prodaj, ali mene lično to pere.

5. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Zato i kazem, "zlostavljanja". Ako igras dnevno 10h i tako svaki dan, normalno da ce otic. Ne mislim na bacanje konzole od zid.

6. zoi

zoi Veteran foruma

Igranje nije zlostavljanje. Konzola je napravljena za igranje, samo je loše napravljena pa bi je trebao držati u vitrini iza stakla da se ne pokvari.

7. Haker

Haker Veteran foruma

Jasta, cuj treba imat limit koliko se dnevno igra. Ja koristim pro controler, ali čim sam izvadio iz kutije ove joy cone vidi se da su smeće. Pro controler suprotnost, top, ljudima traje godinama nikad drifta a nema limita koliko se igra dnevno.