Nvidia Blackwell RTX 50-Series

Discussion in 'Procesori, RAM, matične ploče i grafičke kartice' started by Picoooka, Jan 4, 2025.

1. namik1985

namik1985 Novi član

strpljen spasen

dobro je da nisam piknuo grafu 30.01

nek ciko u koznjaku rijesi probleme prvo

Picoooka likes this.
  2. Picoooka

Picoooka Komšija

Uglavnom ovako skupu grafu treba kupiti samo sa lokalnom garancijom + fiskalnim i nikako drugacije.

3. dmr

dmr Veteran foruma

Znaci 7000KM :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

4. Picoooka

Picoooka Komšija

Pa to je top,ako ima po toj cijeni kod nas s obzirom da je u DE 3500-4000€ trenutno.

5. dmr

dmr Veteran foruma

Ufff bemu :)

6. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Jebem narod, tako mali ugpgrade na 4090 i kosta preko 2x vise. Ne ide mi u glavu. Ja ne bih vise od 1200 EUR platio za 5090.

Picoooka likes this.
  7. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

8. bojler

bojler Aktivista

Za nas ovo je pohvalna cijena (naravno daleko od toga da se nabavlja) i ovako brzo da kreša, jer ostale su po 3600km.

https://olx.ba/artikal/66294648

9. Picoooka

Picoooka Komšija

Nece kod nas zadugo ni biti jeftinije od te cijene jer su i u EU 1300-1400€.

Bolje dodati 50-ak markica i kupiti istu kod Mikija sa fiskalnim racunom.

bojler and namik1985 like this.
  10. mickey84

mickey84 Novi član

Top ponuda

11. bhd

bhd Veteran foruma

Hahahahahha

Sent from my iPhone using Tapatalk

bojler likes this.
  12. igor.g

igor.g Komšija

Moze komotno u roflmao sekciju:D

13. p4ja

p4ja Komšija

sve radio normala danas, i skinem driver novi za 3070ti i nakon reseta, samo black screen… iskljucim sve iz struje i upalim i jedva nekako do biosa dodjem, save and exit i samo se monitor kao ugasi nema signala pise.. ventovi se vrte, ali ne mogu dalje od biosa da maknem… any help?

14. Reventon

Reventon Veteran foruma

Vidim FE je kartica, znaci nema dual bios, a i pocesor ti je bez igpu. Bilo bi dobro da probas sa drugom grafom. Ima li debug led na maticnoj, gdje je zaglavilo?

Edit:

Last edited: Feb 9, 2025 at 2:52 PM
  15. mickey84

mickey84 Novi član

Za pocetak, izvadi sistemski ssd da vidimo da li je problem do njega/Win/drajver. Ako jeste, vrati ga, udji u Safe mode i sa DDU obrisi Nvidia drajvere.

16. p4ja

p4ja Komšija

evo rijesio sam buraz, hladan me znoj oblio, bijela je svijetlila, ali znao sam da je nesto do drivera, medjutim procitam na reditu, da samo gurnem hdmi kabal i spojim na tv ili bilo sta drugo.. i fakat baci mi sliku odma i na jedno i drugo.. ugl.. sta sad radit? izbrisat ovaj driver ili da ostavim.. cini se ok sad…

bojler, Picoooka and Reventon like this.
  17. Reventon

Reventon Veteran foruma

To je bug u driverima. Ako ti je suhva vrati stari, neces imati neke razlike u igrama. Pa nekada kada izadje novi probaj sa njim.

18. p4ja

p4ja Komšija

Ostavio sam, pa sta bude, ali sam se ukakio jer sam mislio da je brickovana, tako je izgledalo na prvu.. nisu ni game driveri sto je najgore nego Creative, da su mi app stabilnije a i boje sto blize.
    Jos jedan komentar sto sam procitao je da ostavite ugasen komp pola sata i onda da upalis i sve bude dobro... nekako nevjerovatno da moras sve ove stvari radit i dan danas...

Neki dan mi nestade downloads folder iz win11, znaci brate poludio, jos imao u njemu 500-600 mb nekih stock slika sto za posao koristim.. i odem na google samo sto sam ukucao iskace odma fixevi neki, sto znaci da je to aktuelno jos... mozda se vratim i na win10 iako nema smisla ali ovo do sad bas kurac od operativnog sistema

19. Picoooka

Picoooka Komšija

20. Sebirad

Sebirad Aktivista

Naravno , 3.1 napojna podrzava 675w naponsku sekciju... Nvidia je trebala prvo ukloniti kao i hotspot diranje voltaze, jer pustanje struje u nju preko 700w ona overclokana moze povuci , jer sto da ne Rog Strix 4090 OC kad je do kraja povuces 579w je trosila kod mene i to bezveze ..
    Sve u svemu kartice su cisti scam 50 serije...