Moj battletag: PiTaR#21195 pa dodajte me da šutamo, a ima buraz i ja šutamo redovno već nekih mjesec dana + još naše raje koja naleti povremeno (ugl. zajebancija ali raspalimo i competitive pa bude epic mečeva)! Ugl. daleko bolje iskustvo od bugovitog BF-a, gdje ne znaš šta te više nervira, sama igra tj. bugovi ili community!
Ova igra ima toliko igrača a čini mi se da je niko ne igra Je li im većina igrača sa dalekog istoka + mlađa populacija?
ja sam igrao donedavno. Igra poprilično umire. Ako misliš igrati competitive nadji sebi bar još 2-3 ljudi s kojima ces igrati jer randomi će ti izvadit tonu živaca.
Ma daleko od competitive, mozda 2-3h sedmicno cisto kad se nadje nekog praznog hoda u popodnevnim satima. Ali ako community odumire onda cu svakako zaobici.
"Drugi dio" je fokusiran na PVE a može se igrati i PVP zajedno sa svima koji imaju Overwatch. Neće ni ovo izaći najmanje još za godinu.
Nvidia Reflex podrska za Overwatch: https://www.engadget.com/overwatch-nvidia-reflex-191142647-211647638.html