Preporuka za miš

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Seadboy, Jan 18, 2010.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sam uzeo G903, I dobar je, ali ne znam, možda je navika, možda do mene, al MX 3S mi je i dalje primarni.

Imam MX 3, za posao koristim, MX 3S za kuće, starom dao kući i na vikendici 2S da ima, ženi na posao jedan 2S :) imam G903 kad igram koristim ga, plus MX anywhere 2s za laptopa kad putujem. Ne žalim na periferiju :)

2. zippoo

zippoo Veteran foruma

Kod mene Redragon centrophorus 3200 dpi vec 5 godina sigurno,mozda i vise :D
    Dobar mis ali nista posebno ali eto meni je legao,jer kod mene je manja saka...veci misevi mi ne leze.
    Razer Deathader mi je prevelik,imao sam i neki logitech prije,isto poglomazan i tezak...ovaj je lagan plus ima utege,mozes da prilagoditi sebi.
    A tastatura mi je Razer Lycosa...pola slova se skinula guma,napamet tipkam a ako nekada trebam da gledam i nadjem neko slovo,pogubim se :D
    Ali svidja mi se ,ima veliko odmaraliste za dlanove a to je meni must have...zato nikada nisam ni uzeo neku mehanicku tastaturu,jer su ove kao jeftinije uvijek bez odmaralista a ove sa odmaralistem su 300+ KM :D

Ovaj G703 nije bas lagan,ima oko 100gr,pa ne znam da li cu se zahebati ako bi narucio a ti rece da je zena pouzdana i da je roba ok.

3. Qler

Qler Veteran foruma

Fakat sve preporuke za nju. Nego ako ćemo o miševima, možemo na drugu temu

4. Qler

Qler Veteran foruma

Ja ne bi bježao od ovog, cijena je dobra, a žena je pouzdana. Meni se sviđaju Logitech miševi, nekako mi svaki leži.

5. zoi

zoi Veteran foruma

Eno ti u mene miš, 66 grama :)

6. zippoo

zippoo Veteran foruma

Nije wireless
    A vjerujem da je dobar ali ne treba mi primatno za gaming,vise kao sekundarni mis,jedino ako bi mi bas legao,onda bi ga prebacio na desktop...mislim na neki wireless

zoi likes this.
  7. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Ne vidim ništa loše kod ovog modela za ovu cijenu. Ovo je wireless model starije generacije sa ugrađenom baterijom. Ako ti ergonomija miša odgovara isplatit će ti se.
    Switchevi kod ovog modela su klasika, ako imaš stisak vodoinstalatera pohabat ćeš switcheve sigurno za godinu ili dvije. Inače te neće izdati.
    Zna se desiti da uđe prašine u scroll pa da počne preskakati ali se to sve može uz par zahvata popraviti a da se ne lemi ništa.
    Ono što mu ne valja u odnosu na gaming miševe novije generacije su ove teflon nožice koje kod ovih modela dosta salbije klize po površini ali to je sve. Mogu se naknadno kupiti kvalitetniji glideovi koji će ti poboljšati udobnost i rad.

zippoo likes this.