Provjera PIK prodavača - If it sounds too good to be true, it probably is

Discussion in 'Generalna diskusija' started by NaLe!, Jan 18, 2014.

 1. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Veteran foruma

  ovaj pik naprosto nikad ne prestaje iznenadjivati. <

  hocu da kupim nesto, javim se prodavacu, upitam jel dostupan artikal, prodavac se odmah javi i kaze da je. fino napisem da sam zainteresovan za kupovinu i upitam za dostavu, i nakon toga likovi ne odgovaraju niti ulaze na pik. jer vidim da su offline od moje zadnje poruke.


  svasta.
   
 2. Tyger

  Tyger Aktivista

  Ništa neobično, problem je do aplikacije meni se masu puta znalo desiti da nema nikakve obavijesti ni za poruke ni za pitanja tek kada odem ručno u inbox onda stoje kao nepročitane.
  Najbolje ako ima broj na oglasu ili profilu kontaktirat direktno i gotovo.
   
 3. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Veteran foruma

  i to ako je po volji da se lik javi.

  prije 2-3 mjeseca uzimao laptop, nema koga nisam kontaktirao i preko pp i preko poziva i niko da se usudi da podigne slusalicu. i onda taj neko eventualno se javi kasnije preko vibera i kaze vidim propusteni poziv preko ovoga broja.

  najgore kad ovako cekas neki sebi povoljan trenutak da kupujes nesto, i kad odlucis da kupis, ili nema artikla, ili dolazi iduce sedmice, ili ne odgovaraju na pp ili ne odgovaraju ni na broj. ja hocu popizdit tad.
   
 4. Reznor

  Reznor Overclocker

  Nista cudno, ja nadjoh Polar Mirage Comp za 700 i nesto KM, gledam Usora to je blizu, pitam ima li na stanju da ne dolazim dzabe - kaze ima 100%
  Dodjem tamo, kaze prodao se taj bajk davno i nemaju ga odavno na stanju :D
  Ali svejedno vidim da imaju Mirage Sport XL ram i zamolim da skine s stalka cisto da sjednem na njega vidim je li odgovara kao fol narucicu kad dodjem u Sarajevo.
  I narucim iz Banja Luke, kod ovih 720 KM bez dostave, a taj iz Banja Luke 667 KM sa dostavom ukljucenom. Jos ga je upakovao profi skroz :)
   
  EL NINO CFC likes this.