Slusalice

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Shibby, Dec 12, 2008.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Ove u DM traži 6km košta kutija. Ja sam ih stotine probao tokom godina i ove su najbolje [​IMG]

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

zoi likes this.
  2. adsubzero

adsubzero Komšija

Mislio sam da ne mogu ni lezati sa slusalicama dok nisam nabavio Sony LinkBuds S :D

zoi likes this.
  3. Haker

Haker Veteran foruma

Ja sam ove zamalo kupio, ali sam u tom preselio i sada je mirno tako da ove iz dm rade svoj posao za 6km

4. Haker

Haker Veteran foruma

Kako radi ANC? Ove sluške što sada koristim ga nemaju, da li bi pomogao ako je u fotnessu recimo glavna muzika?

5. Qler

Qler Veteran foruma

Kupio sam juče od jedne žene na piku slušalice a nedavno sam od nje kupio i dva miša, sve preporuke fakat,

Uzeo sad G935 100KM u najlonu bile. Nove. Prije toga uzeo G903, i Master Mx3. Sve ili novo ili kao novo.

U glavnom, super sam zadovoljan slušalicama, poslije G430 odjetna razlika, I kad skontam da imam one Tia at 7.1 tačno mi žao para na njih... Baš lijep zvuk, fino leže, fakat dobre.

Mislim da su best buy :)

6. selvin

selvin Moderator

Joj mu priče... 3 puta ide kod iste žene po IT opremu. De ba, ne pričaš sa ženom. Još neće ni da podijeli link :D

7. Qler

Qler Veteran foruma

8. Haker

Haker Veteran foruma

Vidi žena koliko je sati

Pelikan, aNaToMiC ! and Qler like this.
  9. selvin

selvin Moderator

Al' Mery dila logitecha... Svaka cast ako si zenu nagovorio da ide s tobom :D

10. zippoo

zippoo Veteran foruma

OLX korisnik AKCIJATEHNIKA
    https://olx.ba/profil/AKCIJATEHNIKA/aktivni

Ovo je haman isti profil,samo muz i zena :D

Kada smo vec otisli u Off,vrijedi li ovaj mis 50 KM ?
    LOGITECH MIŠ G703 - Miševi - OLX.ba

Trazim neki osrednji mis da mogu spojiti sa laptopom a eventualno i da predje u glavni mis,ako bi mi se svidio. Sada imam zicani na desktopu ali nije prakticno sa zicom za lapas a neki kineski koji sam narucio sa ebaya je poceo da zeza,scroll sheban.

11. Reznor

Reznor Overclocker

12. Qler

Qler Veteran foruma

Ovoj muž iz švedske donosi ovo :) al i ovi drugi imaju dobre periferije. Ova tastatura 915 mi izgleda kao best buy

13. Reventon

Reventon Veteran foruma

Steta samo sto je skandinavski layout na tastaturama, inace dobra oprema za dobru cijenu.

Edita: ja cekam bijelu G915 tkl da naleti

14. dino73n

dino73n Veteran foruma

Lako je iz Svedske donosti kad robu nalaze po kontejnerima.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

aNaToMiC !, EL NINO CFC and Reventon like this.
  15. Qler

Qler Veteran foruma

Ma ja više ne gledam layout. Bitno mine veliki enter. Slova svakako mijenjam layout čas naš čas US pa više I ne gledam. Nego tema slušalice. Ako neko hoće Tiamat 7.1 nek se javi u PM sa realnom ponudim, skoro nove

16. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Vidjela zena neko Logitech ime u kontaktima