Sony PlayStation 5 official thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Jun 6, 2019.

 1. Patton2410

  Patton2410 Veteran foruma

  Ja bi definitivno uzeo brzi fire rate umjesto malo dodatnog dmg na M.
  Na blizu se nauci igrat revolverorom kad igras sa tim dmr koji nemaju bas dobar hip fire. Npr kad otkljucas Turmer SMLE, to ti je najbolja dmr puska u igri. Stavis da ima 20 metaka, i deres, plus ima veoma dobar hip fire. I ja koristim x3scope na svim DMr, jer najbolje se vidi. Svi ostali nisani su nekako zamraceni/mutni.
  M1907 dobro radi sa ADSFOV on.
   
 2. Reventon

  Reventon Veteran foruma

  Nails, ne mogu te nikako zamisliti na ovoj temi :)
   
 3. Patton2410

  Patton2410 Veteran foruma

  Moja dosadasnja statistika na BF5. Igram uglavnom (80-90% slucaja) kao infantry na BF5, jer su mi vozila dosadna. Od akoro 90k killova, u tenkovima je mozda 7k, i avionima 1-2k. Nisam igrao u nazad zadnja 2-3 mjeseca.[​IMG]
   
  NAILS likes this.
 4. NAILS

  NAILS Moderator

  Ni u ludilu ne bih pomislio da cu uzeti konzolu, ali pogledaj GPU cijene. Mislim da cu ja prije uzeti PS6 nego sto ce se stanje vratiti u normalu. Gledao bas 3070 TI i ne mozes biti miran sa 2g starijim naslovima da imas 60FPS na 1440p a na 165FPS koliko mi he hz monitor, mogu igre stare pola decenije izgurati. Recimo da je 2042 dobra igra, ja sa 1650 super imam 20-30FPS a noviji naslovi nece sigurno biti manje zahtjevni.

  Nema PC racunice, barem ne u ovo vrijeme. Lako je prodati konzolu kada se stvari smire i ne vjerujem da cu puno izgubiti ali sumnjam da ce to vrijeme doci za 2-3 godine.
   
 5. Reventon

  Reventon Veteran foruma

  Ma razumijem te u potpunosti, sve to stoji. Ja jos patrgam nekako, mada nije to vise onaj gejming kao prije.
  Za ne povjerovati sta se desilo. Prije 3 godine da mi je neko pricao da ce doci do ovoga rekao bi da je lud.
   
 6. NAILS

  NAILS Moderator

  Ja sam eto voljan mijenjati PS5 i uzeti 3070TI. Ali znas kada ce se to desiti.. ta karta je 3000KM. Dan kada sam uzeo konzolu, gleda koliko su cijene u US i Evropi konzola opcenito. Za PS5 je sve stajalo "out of stock". Lista je bila stara mozda 2 dana. I onda pored stoje cijene: "black market". Bile su oko 900$/€. Kontam samo cekaj kada ce i kod nas konzole skociti. Ove cijene stoje iste godinu dana jer raja nema para da izvali djetetu za konzolu inace bi i one bile 1900KM. I onda opet, kao i takva, jeftinija je za 1000KM od medium karte.

  By the way. HZ kick ass.. hippfire je super. Mislio sam da je all over the palce ali nije. Prije sa njom ganjam hip fire nego sa pistoljem. Kada je izlevelujem max onda cu preci na x1 optiku pa probati.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Vedo, suppa_FMB and Patton2410 like this.
 7. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Veteran foruma

  jel to ozivio sad Battlefield 5 :D
   
 8. Patton2410

  Patton2410 Veteran foruma

  Na Playki nikad nije ni bio grohno. Uvijek je bio veliki broj servera.
   
 9. Vedo

  Vedo Moderator

 10. Pelikan

  Pelikan Veteran foruma

  Ja sam prvi bas dosta koristio, Skyrim sam picio bas dugo, kao i GT. Najbolja igra je Astro, bas me vratilo u djetinjstvo, kao kad prvi put igras Marija. Onda sam genijalno prodao PS4 i zaboravio da za neke igre treba gamepad od PS4. Od tad kupi prasinu. Ide na prodaju i cekam dvicu :D
   
  Patton2410 and Vedo like this.
 11. NAILS

  NAILS Moderator

  Prva PVP nakon tutoriala kad ono.. :D  Ima li naznake da ce PUBG dpobiti PS5 upgrade? Samo 1080p podrzava 60FPS. Izgleda dosta cartoony.
   
  Picoooka likes this.