Randy’s attitude toward new safety rules in the game of football CHANGES THE SPORT IN A BIG WAY in an all-new episode of "South Park" titled, "Sarcastaball," premiering Wednesday, September 26 at 10:00 p.m. ET/PT on Comedy Central. As a concerned parent, Randy radically changes the way football is played at South Park Elementary. The new version of the game quickly becomes the nation’s most popular sport. One gifted student emerges as a star athlete in Sarcastaball.
sta ovo niko vise ne gleda izgleda Cartman prejak lik, najjaci su mi komentari vezani za jevreje, epizoda mislim da se zove In-security ima jedna scena predobra, plaho sam se nasmijao kad mu je Kayle odgovorio u vezi jevreja
WTF, vise se ne moze gledati stream !? Samo trecinu do prvih reklama i onda so long sucker. Ne znam je li ima neke veze sa regijom ili sta vec. :roll: EDIT: Isključiti baner block u anti virusu, ima malo vise reklama ali bitno je da radi
Ima li ovdje živih ? Bukvalno sam oplakao na zadnju epizodu "Rehash", imali su komotno materijala za dvije a svakako se izgleda nastavlja. "Coments on a gameplay coments"
Gleda se redovno. Cijela je sezona vezana za tehnikalije. Nema mnogo humora ali su teme fantastično obradili. Sa prošlom, kartama.. su malo vratili one south park bolesti sa Rendijem sto fali serijalu. Ova je najnovija i meni bila epic.
I ja sam redovan u zadnje vrijeme, stvarno su predobre ove zadnje dvije sezone Jos mi je kul što imaju ove neke fazone koji se sad vuku kroz epizode, tipa Randy = Lorde
Pogledah zadnju desetu epizodu. Kako rekoh, sezona mi bas nije bila humoristicna kao starije stvari ali je vejrovatno jenda od najbolje obradjenih sezona. Cista desetka na detaljima. Istina, ova zadnja epizoda me nasmija do suza.