Spoiler U sustini nema izrazito dobrog ni krajnje loseg lika u igri, vec su svi 'ni tamo-ni vamo', zavisno od perspektive - U prvom pelasku sam uz Iorvetha stao (bori se covjek za emancipaciju elfova i dwarfova), ali na kraju prvog poglavlja vidis epilog te odluke - masakr stanovnika Floatsama. Odlicna stvar u oba Witchera je da nema dobrih/losih odluka/posljedica, vec samo odluka-posljedica. Treba igru cetiri puta odigrati da bi se detaljna slika stanja i politickih igri i intriga sagledala. Mogu samo misliti kako ce sistem akcija i posljedica razraditi u trecem dijelu.
A kad se sjetim kad sam nekad davno citao najavu za prvog Witchera u Screenfunu.. Tad je CDProjekt slovio kao manji ambiciozni studio, gledaj sad
Iako je ovo valjda kraj priče o Geraltu, nadam se da nije kraj serijala The Witcher. To bi stvarno bila šteta. Od prvog dijela mi je ovo izuzetno drag RPG, ako ne i najdraži.
Preordered ! Presho sam dvicu, dodushe samo sa Yorvethove strane, moram se vratit pa zaganjat i onog spijuna. Samo valja naci pravi save.
http://www.amazon.com/The-Witcher-Windo ... +wild+hunt This item will be released on September 30, 2014.