Ja ću witchera sa ubersamplingom opet probati kad drugu kartu dobijem Završio sam igru prateći onog teroristu. Sad se moram nakaniti i špijuna.
Ja nikad ne instalirah dvicu jer nisam igrao keca. A keca nekad davno instalirao i ogavna grafika me odvrati od igranja.
Nije toliko losa grafika u kecu. Mada ja evo po drugom igranju vidim da i dvica nije neki masterpiece. RPG elementi, masivnost i storytelling su na nivou, ali kao sto je neko vec spominjao na forumu, combat je veoma zastario kao i neki sami gameplay elementi tipa animacije kretanja ili ono lijevi klik da se odradi animacija otvaranja vrata ili da se geralt popne uz stepenice. Nadam se da ce u trici ta mehanika biti poboljsana/izmijenjena.
Vezano za svih 16 najavljenih DLC-ova: “You don’t have to pre-order, you don’t have to buy any special edition to get them — if you own a copy of Wild Hunt, they’re yours, for free. This is our way of saying thank you for buying our game.”
A opet izgleda neuporedivo bolje od prethodna 2 dijela. Probao igrati prvi dio i sam gameplay sa combat mehanikom je blago receno bezveze,i ne znam kakvu pricu da ima nisam mogao dalje,slicno je bilo i sa drugim dijelom. Medjutim ovde combat ako nista drugo izgleda ok,fluidnije, i moze se nazvati combatom. Grafika je glava boli.