Ko će im raditi na novom witcheru kad je sav talent otišao nakon W3, jedan od razloga i što gase dalji RED engine development.
The Witcher Remake is in development! https://www.thewitcher.com/en/news/46225/the-witcher-remake-is-in-development
Opet istu gresku prave kao i sa Cyberpunkom, znaci Remake keca mozemo ocekivati najranije 2030te, ko ziv ko mrtav
Oni najave igru dok se skripta pise Sta je bilo sa next gen Witcher 3? Govore non stop da ce biti out do kraja ove godine, a evo godina haman pri kraju. Ni trailera, ni nikog qca...
Ne znam kakav Trailer očekuješ, neće biti remake već remaster. Znaci 60 fpsa + možda raytracing i Ultra PC Settings. Sent from my iPhone using Tapatalk
Izlazi 9.12. ako je vjerovati rumorima. A Witcher kec nije remaster nego remake, ta igra u trenutnom obliku nema šta tražiti na tržištu bez full remake tretmana.
Witcher 3 je vec na XSX 4k60, ako ubace raytracing zbogom 60fps. Ili ode rezolucija na ~1440p, sto je IMHO ok, ali ne znam nijednu igru na konzolama da je RT u 60fps. Sent from my iPad using Tapatalk
Ja sam igrao prvo na PS4, pa onda na PC zbog modova, a onda Switch jer stane u torbu probat cu i ovo, ali sad vec znam svaki cosak napamet.
Šteta što mi ova igra nikako ne leži. Mada meni ovo ne izgleda specijalno bolje. Šta reći za nove konzole kada se muče sa starim igrama na 4k 60. Ne znam da li je optimizacija u pitanju, ali kada izađu igre na unreal 5 čisto sumnjam da će išta ići 60fps, možda na 1080p Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ide igra iz 2015. Evo igram Guardians of the Galaxy I ima performance 1080p 60 ili 4k30 Na 30fps ne igrivo, prije mi nikad nije smetalo na konzolama 30 ali na nekim igrama glava zaboli, a i razlika između 1080 i 4k meni i nije neka. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Probao novi patch, performanse su katastrofa. Sve na ultra, nvidia HairWorks na high, RTX upaljen, FXAA, 5120x1440 (znaci manja od 4K) i imam oko 21 fpsa. Sa DLSSom 30ak. Sve isto, ugasen RTX i imam oko 70. GeForce RTX 3090 & Ryzen 5950X. Al razlika se itekako vidi, sjene na travi pogotovo.