Meni je Peugeot dio bio najbolji. Peugeot vozaci. :lol: Narocito kad su radili 'rekonstrukciju'. :lol: :mrgreen:
Ferrari tu kenja, Chris Harris ih je tu provalio tj. prvi javno napisao kako varaju sa test autima. Mada mislim da će to ostaviti za zadnju epizodu u sezoni.
Meni se sve cini da Mclaren najvise izbjegava usporedne testove, jos nisu ni Nurburgring vrijeme postavili, no replacement for cubic displacement. Prejak Pežo meeting, 'orible, unkonfutable :lol: Tek sam sinoć gledao ovu epizodu, a da stvar bude bolja danas gledam kako je Peugeot driver blokirao ulicu
U zadnje vrijeme gledam X-Files, dosao do cetvrte sezone. Scully kao da je sve bolja sa godinama. Ona i Kate Winslet. Dobra meni zadnja.
odgledao i ja 4 epizode nove sezone i meni odlicna evo sada se ismija uz onu plavusu (margot)i will smita vrlo zabavne emisije...mozda je malo bila traljava (meni licno poduga) ona epizoda sa ambulance autima ali i tu je bilo dobrih caka i provala uglavnom...za sada su odlicni
Jesu ali nije ono u studiju. Nekada bude posebno snimljen gost pa bude montirano ali oni tokom godine prije sezone snimaju klipove ali ne i onaj studijski dio.
Jeremy Clarkson suspended after 'punching Top Gear producer in row over catering' http://www.telegraph.co.uk/news/celebri ... ering.html
Neko se njemu navalio na ledja da ga otjera. Cak su ga kritikovali i u novom TG magazin izdanju. Kako god, TG je gotov.
Danas je hama dan D vijecanja BBC-a. Trebali bi u toku dana izjaviti da li je dobio mahanje. Ako je vjerovati Klarksonu, on se svakako ne vraca.
To je to. TG no more. Klakson mozda zapocne negdje drugo, spominje se i Netflix. A BBC trazi novog baju.
Jest i Klarkoson bio prgav, podsjeca me nekada na engleske huligane. A ovo zadnje je valjda bilo zato sto u hotelu nije dobio odrezak i pomfrit. Sklon je tim ispadima i gdje god sutra bude radio bit ce isti.
Izvještavanje oko ovog slucaja su preuzeli mediji koji se bave reality show tematikom, kardashian retardacijama i ostalim glupostima. Onaj incident oko rasizma nije vise: sta je mozda rekao. Sada je postala "činjenica" da je rekao niger. Hocu reci, mozda lik jeste kreten. Ne bi me iznenadilo ali su mediji pisali o ovome na najnižem mogucem stadiu sa 0 tacmih tvrdnji vec cistio tabloidsko šupljarenje. A BBC se ponasao kao najveci amater. Ako su sporene one klarksonove zayebancije koje spominju, onda 99% stand-up komicara ne bi postojalo na ovoj planeti. Sto se zamjene tice, serijal ce se srozati i ugasiti ma koga doveli ali bih volio vidjeti Chris Harrisa kao zamjenu i ako on nije na tom nivou zafrkancije.
Odluka BBC-a nema nikakve veze sa medijima. Mozes misliti dokle je doslo da nisu mogli trpiti covjeka koji im je donosio svake godine tolike milione. Svjesni su i sami da mozda od TG nema vise nista. Klarkson jeste karizmatican kakav i treba za ovakav serijal ali nijednu salu nije naveo na svoj racun. Sale u toku snimanja su jedno, podjebavanje i fizicki obracun sa saradnkom iza kamera skroz nesto drugo.