Re: Nova Sezona Top Gear I ja sam samo nemam neta da skidam svaku :roll: Dokle će nas Telecom pravit volovima :roll:
Re: Nova Sezona Top Gear bbc 2 ekskluzivno, da mogu kako uploadat na tu free zonu Ako ima ko kakve stele u bihnetu nek mi sredi pristup, jos kad mi fiber uvedu
Re: Nova Sezona Top Gear Dog gledao prvu epizodu vec u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak. Najave odlicne. Sve na nivou, kao i do sada.
Re: Nova Sezona Top Gear apsolutno na nivou, gledao sinoć jer nije prije bilo vremena. clarkson - thriller čeka već na kompu pa eto nikako da pogledam. doma 12 sezona sa svim extrasima + clarksonovi uradci. isto tako (nevezano za aute) imam mayeve dokumentarce koji su super zabavni.
Re: Nova Sezona Top Gear posto ne mogu da skinem novu, sad cu da zaredam maraton 6 zadnjih epizoda. :mrgreen:
Re: Nova Sezona Top Gear Jasta, juce gledao, dobar onaj challenger covjeceee Al na ravnici jes vidio Jamesa sto dere onog Cadillaca hahahaha I Clarkson kako srednjim prstom gestikulira drotu Zavalio sam se od smijeha. :mrgreen:
Re: Nova Sezona Top Gear Ceko sam je cijelo veche, tek je negdje oko pola 12 dosla. Nish veceras uz veceru
Re: Nova Sezona Top Gear Ako koga interesuje, podloga za spicu je Jessica by The Allman Brothers Band. Edit: Tek sinoc uhvati vremena da pogledam. Nije odavno bilo bolje epizode.