To ja i govorim,filmovi tipa MI4 se i gledaju radi efekata. 5.1 7.1 6.2 sistemi i HD TV i sluze za te stvari. A za ostalo tu je knjiga pa citaj
Gluposti. Dobra slika je dobra slika, bez obzira kakav je film u pitanju. MI je akcija, tipični amerilki akcioni film i kao takav je vjerovatno sloidan.
Pa imaš i dobrih akcionih filmova tipa die hard, underworld, terminator... Eto i ja cekam HD Underworlda, ali ovi MI su ono bas ono teško sranje.
Ako je Die Hard 4.0 dobra akcija, onda sam ja lud :lol: Salvation je bio dobar, a Rise of the Lycans nikad nisam ni pogledao.
Pogledao misiju. Meni je film sjeo. Više sam se ismijao nego uz kakvu komediju, ali valjda to ide uz ovakve filmove.
Gledao veceras "American Pie: The reunion", ima scena da ti suze krenu, na nivou Hangovera. Preporuka od mene.
Koji kralj, umirem! Ovi koji seru po MI4, neka ga prvo pogledaju, pa nek pricaju tsa im je volja. Sto se tice akcijskog zanra, film je odlican - solidna gluma, prica i rezija, odlicni audio-vizuelni efekti - za akciju covjeku nista vise i ne treba. Ne mogu se porediti drame s akcijama, umjetnicki s pop-corn filmovima. A opet, ima ovdje toliko istancanih ukusa, pa se samo gledaju Fellini, Bergman, Bertolucci... - respect. Ja volim pogledati i dramu, triler, krimic, akciju, sf, fantazi, komediju - sve s obzirom na trenutno raspolozenje, samo sto drame veoma rijetko gledam u kinu. I sta sad, ako se nekom svidja odredjeni film - covjek je glup, zatucan!? Nemojte biti pretenciozni.
Idemo lagano... The Biggest Summer Movies of 2012 http://www.ign.com/videos/2012/04/06/th ... es-of-2012
Stipu ba umjetnosti ja hocu da mi film bude zabavan, da mi proleti vecer uz njega, a ne da poslije filma trazim antidepresive po kuci, hebo tu zabavu kada imam traume poslije nje. :smt003
Puna potpora za ovo. Ja sam jos mlad, ali kao sto je kolega JVC rekao, film je tu za zabavu, a ne da 3 mjeseca poslije filma kontam sta se zapravo desilo i ko je sta.... Naravno, odajem respect prema određenim remek djelima.