Zašto ljudi uopće gledaju filmove, ja npr da odmorim mozak od svakodnevnih obaveza i briga, da bi mi film bio dobar treba da mi drži pažnju sat i po, da je radnja zanimljiva. Sve ostalo je manje važno, za neke druge stvari postoje filmski kritičari koji od toga žive pa traže neke greške, mane i nedostatke kvaliteta. Takođe postoje i oni koji nagrađuju filmove, ali ja od toga nemam baš ništa tako da ne shvatam šta vi forumski kritičari uopće volite pogledat, ne pamtim kad je ovdje neko preporučio film i da ste svi vi u glas rekli da je film bar dobar, ako ne i nešto više... Kad smo već kod Adam project svi znamo kakav film da očekujemo od Ryan Reynolds,nema potrebe iznova da se razočaramo, to je to... Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Meni je taj Adam iznad očekivanja, mislio sam da će biti gori. Može se pogledati, ono akcija i to je to. Dog mi je bio užasan, volim pse, kvalitetan dog movie su mi najdraži ali ovdje je sve loše. Kome se ovako nešto gleda, ponavljam, red dog je odličan movie. Neko voli da ga film baci u razmišljanje, neko da se opusti, neko da skrola FB dok sluša film. Kao i u svemu, zato se sve i svašta snima, ali sigurno je da izlaze sve više filmovi koji naginju ovima šta samo žele akciju i da se opuste dva sata. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ne radi se o kritici ali evo gluma Reynoldsa u "red notice" i u " adam project" meni nije ni slicna i bolji mi je film red notice a u biti su slicni filmovi Sent from my Xiaomi 11T using Tapatalk
Odron teški je i ta manifestacija. Woke bagra izađe da pametnije masama u kojem smjeru treba razmišljati i da se zahvali rodbini i prijateljima. Sve to treba bojkotovati, a vjerujem da će im ratimg ove godine biti history low. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Koji bitchslap Will Smitha haha, joj cirkusa kao da ima balkanske gene, jos ona dernjava poslije, trebat ce na anger management. Jest da je i Cris Rock napravio neukusnu salu, al ima nacina da se na to drugacije reaguje.
Zeznuo se malo, nije usmjerio šalu u pravom smjeru iako je rekao da je šala o gi janne ali nije. Fino je rekao Dževad Aličić da se ne smije tuđim bolestima ili invaliditetima. Vjerovatno će stand up biti uštogljeniji, neće niko rizikovati šamar live ,s druge strane da nije bilo ovoga što haker spomenu rating bio bio all time low, koga briga za debilni oskar u današnja vremena
Šta bi da je vodio Ricki Garvais. Kao što rekoh, borba za gledanost. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Koliko vidim samo su filmovi odron ove godine a ne cijela manifestacija. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nebitno da li je iscenirano ili ne, ovo je pokazalo koliko je Academy of Motion Picture Arts and Sciences srozana, uostalom kao vecina svega ostalog u danasnjem vremenu.
Nikad u životu nisam pratio to i već sam najavio gore šta će biti uključujući i gledanost. Krmad koja putuje privatnim avionima dođe da sere o ekologiji, sada nose trakice za podršku Ukrajini, ove tri što su doveli moraju biti žene, jedna crna jedna gay naravno. Lik opali šamar čovjeku svi aplaudiraju, zaboga komičar mu ženu uvrijedio. Ovo mi se gadi u svakom pogledu, preslikana slika stanja društva prije svega u Americi, ali nažalost se to prelije na ostatak, prije svega na Evropu. Ovu bagru treba bojkotirati, ne treba kliknuti ni nakedan video o ovome. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Sve ok, ali reci da su svi nominovani filmovi smece je pretjerivanje. Power of Dog je remek-djelo po pitanju rezije, montaze, zvuka, glume... ma, remek-djelo i tacka. Dune je vrhunski blockbuster, a The Hand of God je ljubavno pismo filmofilima, kao i, uostalom, vise-manje, svaki Sorrentinov film. Ova tri sam gledao, ne znam za ostale.