Pa uglavnom su najbolji filmovi, u umjetnickom smislu, na dodjeli oskara. Nema smisla reci da je manifestacija ko evrovizija. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Moonfall 2022. Solidan.Specijalni efekti u nekim dijelovima ispod prosjeka ali generalno za ubiti 2 sata,solidno.
House of Gucci 2021 Film vrijedi pogledati najvise zbog odlicne glume Jared Letoa...maestralan je.Al Pacino isto odlican. Film bi bio puno bolji da je glavnu zensku ulogu igrala prava glumica a ne Lady Gaga
Lady Gaga je baš dobro odradila posao, možda je ne gotiviš pa si subjektivan Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Nekako mi je njena gluma neprirodna i nije se uklopila u tu ulogu.Mislim da scenarij i rezija daju prostor za vise iz te uloge ali nije ni Gaga negledljiva Sent from my Xiaomi 11T using Tapatalk
Meni se svidio, ima nekih scena koje ono nemaju smisla, bez njih se nista ne bi promijenilo, ali brate, ne moze sve biti savrseno generalno mi se svidio, tok, radnja, nije ono klasicni superherojski, batman je bas detektiv...
Batman solidna 7/10 ocjena. Dosta spor u trenutcima. Bezpotrebno su ga skoro 3 sata razvukli. Mogao je komotno ispod 2 sata film biti.
Dobar batman nema šta. Peterson je ubio ulogu, ostatak predobar. Fantastično su prenijeli atmosferu a da likovi izgledaju realistično. Meni najbolji Batman do sada i super junak film generalno. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Slažem se. Dosta razvučen film, ali intrigantno odrađeno. Dosta su uložili truda da preokrenu kompletan betmenov život i sliku o njegovom karakteru. Mislim da u pozadini leži i pokušaj da se svi bogataši današnjice predstave u takvom svjetlu. Dobro je pa su Petersona sakrili u Batman kostim, i nije mi baš neki lik za ulogu bogataša i super heroja, ni blizu kao što je to odglumio Christian Bale.
Batman okey nije loš. Uncharted pozitivno me iznenadio, nije toliko loš kao što sam ocekivao Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Meni je preeeedugačak, dva puta sam ga nastavljao gledati i nisam završio... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Meni je baš proletio, inače nemam više strpljenja za filmove ako baš ne legne. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Atmosfera je ok povremeno i detektivski elementi. Ostalo je "mlako". Nema ono nista lose u filmu. Al sta je ono bas dobro?? Pa nista. Batman je psihopata koji se oblaci u sismisa sa ciljem izazivanja straha kod krimosa. Cak je u monologu na pocetku filma to i naveo kao svoje oruzje i sebe nazvao sijenkom. Samo sto niti ima scena u filmu u kojoj ga se neko boji niti ima scena u kojima je sjena. Naprotiv,na pocetku filma se samo pojavi pred nekim nasilnicima a nesto kasnije fino pokuca na pingvinova ulazna vrata. I oba puta instantno pocinje ne bas atraktivna makljaza. "Strah i sijenka"? Ja sam ga na dva puta izgledao i ono,ok je uglavnom.