Da, moras imat eu verziju obicnog wowa, eu verziju tbca, i eu verziju cd keya da bi mogao igrati na evropskim serverima. Ne mozes igrati na eu serverima sa us cd keyom i obrnuto.
pozdrav... kao i obicno imam pitanje stize mi poruka od jarana maloprije, zanima ga: " mozes li vidjet negdje u prodavnicama gdje se prodaju pc igre...da li imaju možda "world of warcraft" orginal i njihovi dodatci "the burning crusade" i "Wrath of the lich knig" "... znaci, u pitanju su radnje u Sarajevu...ja se stvarno ne razumijem nesto specijalno i ne igram tu igru...pa eto ako neko mozhe da mi kaze cijene i lokaciju... bilo bi suuuper
hehe..nisam ocekivao tako brz odg. a sluucajno cijenu da ne znas? mislim, dacu mu broj da zove ali bas ga nesto zanima sad...hvala...
A imas i u novom merkuru na stupu, na odsjeku TV i ostale tehnologije. Cijena je bila negdje oko 30 KM (samo wow) i 60 KM sa 2 mjeseca igranja... Ne sjecam se tacno!! I na pijaci sirano, prva prodavnica sa cdovima...
According to developer Blizzard, the recently released World of Warcraft expansion Wrath of the Lich King sold over 2.8 million copies in its first 24 hours of availability, making it the single fastest selling PC game in history. http://videogames.yahoo.com/feature/wra ... er/1268774