LOL jel fakat? E pa zali se onda CT computers sto salje pogresne dopise sa pogresnim cjenama cccccccccccccccc
Poštovani kupci, Na našu veliku žalost obavještvamo Vas da je ponoćna prodajna promocija World of Warcraft: TheWrathofTheLichKing odgođena do daljneg. Naime, iako je urađeno sve što je u našoj moći, uslijed zakonskih procedura uvoza ove popularne igre nismo u mogućnosti da večeras u 00:01 počnemo sa prodajom iste. Iskreno se nadamo da ćete uvažiti naše izvinjenje ComTrade Shop :lol:
Ovo je ujedno i zadnji put da prenosim jednu ovaku "domacu vijest". Naime, zali mi se covjek na ulici kako je "smijesan" ispao jer je tvrdio da 100% biti ponocna prodaja, nema suplje, na HWB-u objavljeno, c c c.
Ma nema, zvao sam ih ja, i oni cekaju svi cekaju u pm. Shatro ih zajebali carinici na granici Srbija-BiH i sad niko u BiH nema cccc
Ma uzo bi ja online taj kljuc, al nesto mi suhveli podatke od kreditne kartice ostavljat sajtovima tipa gamersloot i sl
Evo za utjehu, kad niste u mogucnosti zbaviti expanziju :smt003 http://www.guru3d.com/news/world-of-warcraft-keyboard-makes-playing-easier/
Oprosti kolega, smijem li samo pitati koliko stoji cd key za wotlk preko spomenute stranice... konekcija mi je zalosna, pa ne mogu otvoriti istu (niti bilo koju drugu osim hwba i bihneta xD)
Meni email dosho od IT computersa: "Zelite li rezervisati najtrazeniju igru u BiH" i cijena je 99km... Pa je po meni bolje dat jos 10 (na tu cijenu od 45€) i dobit fino u kutiji sve