Sto ja recimo uopste ne gotivim...valjda mi je dosadilo jos dok se igrao WoW 15h na dan Eh.. lijepo je bilo imati vremena
Ja od wowa prestao igrat single play LK uh... I dan danas na hc 25 ga. Tesko ubit.. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ma smijesno ga ubiti. Citav ICC 25min otp na solo HC 25. Sta sam ga puta farmo i nikad da mi dropa mounta.
Ti si rekao i dan danas ga tesko ubiti. Ja ti kazem nije. Treba ti 120lvl c, 340g i odradit ces fin clear. Lvl90 ne moze prismrdit icc-u. Da si rekao u wotlk-u ga bilo tesko ubiti, da. Niko ga nije mogao ubiti. Blizzard je morao nerfati citav raid vise puta da bi raja ubila.
Ja sam Igrao do 90lvl kad je max bio. Tad bio 6 warlock po dps u eu ispravka, vazda ga je tesko bilo ubit Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Tačno zbog ovog twista poželim opet upaliti WoW Thrall mi je jedan od najboljih karaktera u gamingu ikad
Blizzard o otkazivanju MMO igre kodnog imena Titan: https://www.ign.com/articles/2019/0...eled-because-blizzard-didnt-control-its-scope