Ovaj novi teško da bude ispod 500$ ako ne i 600 kod nas će biti dvije milje. Mada je to suludo kupovati na izlasku svakako. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nisam nikada upratio, hoce li se moci na novoj xbox konzoli koristiti aplikacije sa microsoft store-a?
Cijena neće puno spadati s obzirom na komponente. Vidi se po cijenama ovih sad konzola. PS4 launch vs now 100$ razlike. Govorim na realnu cijenu igre ne ove kod nas cijene. Pouzdanost je i u ovoj generaciji odlična, zašto bi u sljedećoj bilo gore? A igre mogu biti neki razlog, ali svakako će biti backwards compatible. Kupiš odmah na launch i eksploatišeš čitavu generaciju.
Pa dobro ti onda kupi, samo nijedan argument ti ne drži vodu. Mi živimo u BiH pa spremi fin porez, da ne idemo u istoriju, nema pouzdane konzole možda od super Nintenda u startu, od malih do velikih problema, igre su uvijek bile odron prvu godinu. Ja ću kupiti PS4 sa svim ekskluzivna za manju lovu nego je bio na lounchu, i odigram sve igre za frakciju cijene koliko će biti ps5 Tako sam uradio i sa PS3 i PS2 Dalje, Xbox ima ćundara igre i tako, nema se tu šta igrati, third party igre si sigurno već sve odigrao. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nece ba. PS4 i Xbox One sam uzeo kad su tek izasli, od ovih na Piku, bilo cini mi se 100-150 KM skuplje nego u Njemackoj
novi xbox ima ubica specs za konzolu,al ko sto @Haker rece,sve "bolje" igre su na psu. Kada bi i kupovao konzolu,kupio bi PS5 pro.
Jel ovo na piku 80KM fakat najpovoljnije što mogu uzeti gamepad? Ne znate da neko jeftinije prodaje? Sent from my Huawei P30
Xbox gamepass ultimate 1$ ovaj mjesec. Evo ja stavio RDR2 da se skida da vidim i to čudo Sent from my Huawei P30
Ide fino ali ne izgleda fino. Može se igrati ali po meni pravi ugođaj igre je xbox one x i ps4 pro, ovo ispod nije to to, jednostavno neće biti isti doživljaj igre.
Kupih RDR 1 digitalni code na CDkeysu, piše da je region global. Na konzoli ukucam taj key i dobijem grešku "You cant acquire this item in your currently selected language". Konzola mi je stavljena na US regiju i US jezik. Posto nema BiH u listi, stavim regiju na Austriju a jezik na Engleski (UK) al opet isti problem. Zna li ko kako ovo riješiti? Sent from my SM-G970F using Tapatalk