Morat ćeš to sa VPN riješiti jer je to xbox 360 igra. Da je xbox one ne bi imao problema. Lakše ti je bilo kupiti igru na disku
Kako riješiti? Imam kupljen VPN koji koristim na PCu, al kako spojiti Xbox preko njega? I sta, stavim regiju neku (KOJU?) I onda dodam code, ili? Sent from my SM-G970F using Tapatalk
To ti najbolje zna @Neo Bahamut Zero . Meni je on to objašnjavao prije nekoliko godina. Uglavnom, koristiš hola VPN u Chrome i preko Microsoft accounta u browseru to aktiviraš, ne preko konzole. Mislim da to imaš čak i na ovoj temi objašnjeno, samo se trebaš vratiti unazad i naći gdje je to Baha objašnjavao.
Zaboravio sam to, dosta je vremena prošlo ali prvo staviš Windows regiju na željenu, pa Hola ekstenzija za browser, ali opet nije 100% sigurno u zavisnosti od kartice i banke.
Al digitalne x360 igre se mogu redemat samo na konzoli koliko shvatih, ne ide preko PCa Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Pomalo sam razocaran sa performansama Xbox One u RDR2, postoje mjesta gdje framerate opako, bas opako padne. Konkretno Strawberry, cak i vise nego St. Denis. Jucer bio u Strawberry i jos padala kisa, ma 5fps cini mi se. Citam da i Xbox One X ima problema sa framerate u nekim situacijama, naravno u 4k. One X u 1080p bi jedino trebao "letit".
Igram bas ovih dana RDR2 na Xbox One X, rekao bi da je vrlo stabilan fps, oko 30. Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Koliko se sjecam tehnicke analize na digitalfoundry-u One X verzija je imala stabilnih 30fps i u nativnih 4k.
Siguran sam da ima u divljini. Gradovi su problem, i to u mom slucaju Strawberry. Naletio sam na par primjera gdje se ljudi zale i na One X.
One X framerate u cutscenama pada ispod 30 @ 4K, u samoj igri je najstabilniji od svih ostalih konzola.
Jest, igram na 4K TVu. Bio sam u Strawberry, mislim da je to grad gdje oslobids Micah iz zatvora. Nisam vala primjetio pad fpsa, bar nikakav drastican.
27:11 Hahahaaa Majstor je nema sta, treba mu uvalit 50 maticnih sa iskrivljenim pinovima da se zabavi
Meni u Xbox One kontroleru baterije pri kraju, a odigrao 46% RDR2 i par sati AC Odyssey. Kazu da alkalne AA traju 30h, kod mene je to cak i duze. Pretpostavljam da najvise ovisi koliko se aktivira vibracija. Ne znam koliko je ovaj Elite kontroler bolji kad je i obicni odlican. Cini mi se da ove dodatne kontrole samo zbunjuju, ko ce to sve vise popratit.