Separate names with a comma.
Hahah, ma nemojte tako, bas fin dokaz kako su se mladi ljudi fino integrisali :mrgreen: :wink: Odgledah do kraja u nadi da ce neko reci da je...
Pa mislim da ljudi koji otvaraju vec obradjene teme nemaju vremena da citaju pravila i pretrazuju sve, jer vecinom dodju zbog nekog hitnog...
Auuuuuuuu..... Mislim da bi vecina raje ovdje mogla da me persira :mrgreen: by: Persa from the mahala :mrgreen:
Zar i ti, sine Mitre??! :roll: :twisted:
kad se sjetim kako sam "nabadala" kad sam prvi put sjela za kompjuter... (dobro commodore prije 100 godina se ne racuna, tada nisam pisala, samo...
ozbiljno? na kojem jeziku treba?! :mrgreen:
sto u rijetkim trenutcima kada se javim uvijek krene diskusija o tome da li sam zaista zensko? jesam tita mi, i glavom i bradom :mrgreen: samo...
Ja se izvinjavam, ali ne mogu.. (jes´ da sam ja u svemu ovome totalno nebitna, ali nejse).. Kao sto ime kaze, moram ostati anonimna :smt002
Nije sve u cevapima.. Ima nesto i u luku :mrgreen: Ali je rad definitivno za svaku pohvalu!
I meni je danasnji dan prosao bez ikakvih problema (do sada) :wink: ... Sinoc smo to spominjali, a danas sam cak skroz i zaboravila na datum 8)...
Eh, lako je nama svima sada njega uvjeravati da je skolsko doba najbolje doba.. Ali jesmo li mi vjerovali drugima kad smo mi jos bili u skoli i...
Evo i od mene naknadno svima koji slave sve najbolje povodom Bajrama i pravoslavnog Bozica..
I meni se svidja, ali kao sto vec neko spomenu, DEFINITIVNO se rijesite onog sivilaaa :mrgreen: ... I mozda da na bitnim mjestima promjenite...
A ja kad bi ikako mogla, ne bi haman ni jednu brisala... Imam uzasan obicaj da sve cuvam "za uspomenu"... Iako sam sad sa pocetkom ove godine sve...
Hvala na novogodisnjim zeljama, a i na dobrodoslici :-) A voljela bih ostati anonimna, ako je ikako moguce :wink: