Separate names with a comma.
Iskreno pojma nemam šta je problem ali eto odnijeo je komp u Genelec i rekli su mu da ova Patriot SL 1GB PC6400 DDR2 nije kompatibilna sa ovom...
sve radi barem mi tako kaže čuje se i HDD kao ono zavrti ga i beep je ono normalan svi ventilatori rade graficka isto, CD-ROM, al eto monitor neće...
Evo ovako prijatelj uzeo nove komponente al eto desilo se to da je prije 4-5 mjeseci uzeo napojnu ATX PowerLine 430W retail 120mmFan 19dB tako da...
samo da javim da je riješio problem, skidao je jedan po jedan drajver (ne pitajte koliko MB :lol:) i svaki mu je izbacivao isto i na nekoj...
ma daj Enise ba pa gdje će to na ovaj digitron :lol: ma jok čista instalacija Windows XP SP1 pa kasnije SP2 kopirao sam mu neke onako dodatne...
E ovako prijatelj me zamolio da postavim pitanje jer nije znao kako da se izrazi :roll: pa evo znaci kada pokrene neke igre npr. Call of Duty 1...
Formatirao PC sve ponovo uradio jer sam mislio da je do softvera al nije, već definitivno hardver jer kad tek ubacim bateriju znači ono što sam...
U posljednja 2 dana dešava mi se da kada kliknem npr. neki link znači ono jedan klik neće da mi otvori već moram par puta kliknuti i tek onda hoće...
našao sam mu link za full verziju sinoć i poslao mu sve uradi kaže mora biti konektovan na internet u toku instalacije i kad zarši isti problem,...
Ništa onda, jedino ako nije problem da mi neko kaže neki dobar DVD Player osim gore navedenih mada ni meni nije jasno kako mu se nesviđa PowerDVD...
evo poslao mi je preko MSN-a pa sam stavio na Rapid tako da ću ti poslati na PM pa ako još neko želi nek javi pa ću mu poslati, ja trenutno nemam...
Prijatelj skinuo ovaj DirectDVD Portable pa mu se svidio jer on ima 5.1 zvučnike pa kaže ovaj player ima neke extra efekte na DVD filmovima, SRS...