Separate names with a comma.
Izgleda da je problem u grafičkoj. Serviser mu je rekao da se zapušila ili nešto sl. da je kabal otišao. pa nema signala na monitoru, hvala na...
Jaran mi već duže ima problema sa PC-om prije bi se jednostavno sam iz čista mira ugasio, a u zadnje vrijeme nije mogao raditi duže od 5 sekundi....
Sve je to jednostavno. Uz bilo koji dio hardwera dobiješ uputstvo, a uz matičnu dobiješ knjižicu koja ti govori sve što trebaš znati o...
Aha hvala.
Znač ja sada treba da uzmem s-video kabal, a ovaj moj kabal je trenutno beskoristan?
Primjetio sam nešto zanimljivo. Čitav vikend surfam znam da sam potrošio barem 500 MB, ali kada odem da provjerim koliko sam potrošio piše 0.0 MB....
Znate kako je, Pc vam je pun Divx filmova, ali vam smeta malen monitori pa odlučite da ga povežete sa TV-om. Kupio sam neki dan VI/VO kabal samo...
Kada radim u nekom programu ili igram bilo koju igru jednostavno mi izađe na desktop. Isto kao da neko pritisne Alt+Tab i svakih par minuta se...
Procesor je doduše Barton, ali mene zanima ima li opcija da se to isključi?
Jaran mi je maloprije poslao pjesmu preko MSN-a, kada sam je pokušao pokrenuti iskočio je nekakav prozorčić u kojem je pisalo da je ova pjesma...