Separate names with a comma.
Hmm, odigrao sam na xboxu mozda 20-tak partija i bilo je tijesno u svakoj partiji, nerijetko zavrsi sa par ticketa razlike. Mozda jednu ili dvije...
Nisam nesto mnogo u fazonu sa slusalicama, nedavno sam kupio Kotion Each G4000 da koristim na Xbox-u posto sam skoro uvijek imao mikrofoniju i...
Tamam kad je pustena informacija da PUBG dolazi u gamepass. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Naravno, svakom Unifon korisniku se dodijeli tzv nomadski broj da bi imali mogucnost da pozivaju i svoj broj kao i komunikacija izmedju dva Unifon...
Ne znam da je jos iko postavio to pitanje :D Koliko se sjecam ako se salje sa Unifona na Unifon ne naplacuje se, ali pored Vibera, WhatsApp i...
Pa sad, dalo bi se raspravljati. Npr, ko redovno kupuje Fifu i jos neki AAA naslov iz fransize njemu je extra deal jer za 100 EUR dobije obje igre...
Please don't turn off your computer :D[IMG] Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Probaj pozivom na free broj 080 031 111
U biti to su ovi paketi https://telemach.ba/n9/EON-TV/TV-paketi mada ovdje nije naglaseno nista vezano za OTT, ali pozivom na Call Centar trebalo...
EON OTT usluga koja je predvidjena za korisnike koji nisu spojeni na Telemach coax mrezu bi trebao da ima sve kanale koji pripadaju paketu bez...
Za one koji imaju EON box i 4K TV u nedelju 28.10 El Clásico bi trebao biti u 4K formatu, a i Mexico Grand Prix. @Vedo javi jel foliraju ili je...
Jos da Stihi ne radi u toj firmi mozda bi ova konstatacija i drzala vodu ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Obicno se desi kada se pusta novi firmware ili neke promjene na boxovima, pa se desi da se neki automatski ne resetuju. Rjesenje je obicno da se...
Pa trebalo bi da je isto, kad kliknes na neki sadrzaj ima sa desne strane pise "pretplaceni ste" ili ima zelenu tackicu ispred naslova. U biti...
Kako ja znam samo live dogadjaji, a i to ne svi. Tako da si vjerovatno u pravu i to nije 4K. Druga stvar i ono sto bude u 4K ide samo preko coaxa...