Separate names with a comma.
Ma mozes i ti uslikati ili daj mi model. Nekom varijantom slaganja u neki ormar bih i mogao kablove razvuci.
Ma nemam budzeta. Onako sam u fazi raspitivanja. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Dedera mi sibni sliku kamere ili neki link. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Pitah i na drugom forumu ali ne cuh nikakav odgovor. Pojavila mi se potreba za video nadzorom. Trebao bih pokriti neka 3-4 mjesta sa kamerama....
Ma vjeruj da je tako diskretno da ih i ne primjetis. a niti iko. stavis ih kao "okovratnik" ne moras ih ni nositi u uhu ako neces, dok ne slusas...
http://www.lg.com/us/bluetooth-headsets ... lg-HBS-750
Hbs 750. Nasao na piku. Leglo ciscenje alkoholom radi higijene i stavio nove gumice sto idu u uho. Odlicne. Fakat.
Ja neki dan kupih lg bluetooth. Zvuk fantazija, basovi jasno definisani, bluetooth stabilan, sve moguce kontrole koje trebaju, vibracija prilikom...
Pa nisam razmisljao o prodaji. Ne bih ga ispod 300 dao. Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
Super ocuvan G7 sa full pack-om i jos godinu garancije Mjenjam uz moju doplatu za g8 ili gx8. Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
Pitah prije nekih 20-ak stranica. Ima li kakvih najava o 6-ici za huawei g7. Nikako ne znam gdje na tweeteru raja nalaze informacije o tome. Kad...
Pomoc. imam rooter tp link TL-WR1043ND Na njega je nakacen usb hard disk tako da mu mogu pristupati svi koji su u mrezi. sve je funkcionisalo...