Separate names with a comma.
Radi se upravo o modelu kojim ima graficku ATI Mobility Radeon sa 512 MB. Sudeci po ovome sto ste napisali nemam vise razloga da se dvoumim....
Hvala na odgovoru, radi se o modelu Studio 15. Jedna od stvari koja me najvise privlaci je 3 godine garancije.
Planiram kupiti laptop i pogledao sam ponude vecine kompjuterskih firmi u Sarajevu. Gotovo sam se odlucio da uzmem DELL, model sa 2.0 Ghz...
Zar nema neki drugi, 'bezbolniji' nacin da se to sredi, moram li formatirati disk?
Jel' ima neko bar neki savjet?? :?
bump
Imam problem sa spajanjem na internet na laptopu. Imam wireless karticu i pokušao se spojiti na wireless u Trasi. Spojio sam se bez problema,...
Sve sam to probao. Isključio sve kablove iz ploče i iz floppy-ja, opet mi se dešavalo nakon paljenja kad 'odbroji memoriju' da mi izbaci poruku sa...
Prije nekog vremena imao sam problema sa floppy-jem, komp mi je pokazivao neku grešku vezanu za floppy, a to sam riješio tako što sam iskopčao...
Nabavio sam novi DVD pržač, međutim u kompjuteru već imam jedan DVD i jedan CD rom. Hoću da umjesto ovog CD-a stavim novi DVD pržač....
Očistio sam sinoć kompjuter od prašine, i grafičku i procesor. Ali to nije pomoglo. Uglavnom, probao sam dotaći prstom ventilator na grafičkoj, i...