Separate names with a comma.
Evo recimo ako nekog zanima programiranje od nule, profesor sa Harwarda predaje i snima svoja predavanja... Više ti ne treba 100.000$ da odeš na...
Ne spamaj bez potrebe. :P
Pozdrav :) Jel' još tu RAM? Koja je zadnja cijena?
kol'ko je onda na kraju ovaj ASUS VS228DE?
Ništa tu nije glupo i super je što pitaš. :) FIT Mostar je naziv kanala na youtube-u, imaju i oni predavanja, nekome gode, nekome ne. Baci pogled...
Prvi put čujem za taj meizu brand (ne pratim inače), u kojem rangu je telefon, posjeduje li neko, kakvi su utisci?
Enise, hvala na odgovoru. Ja sam već prešao prvo poglavlje po knjizi ovog Craig Zacker-a i djeluje mi ok do sad. Ima monotonih dijelova, ali...
Pozdrav svima! Je li neko spremao Microsoftov Windows Server 2012 R2 - 70-410 ispit nedavno? Imate li neke preporuke za literaturu i način...
gdje? šta? kako? :D Sretno! :)
Zeleni, jel' treba diploma/certifikat ili znanje (tj. poziv poslodavca) da bi se došlo u Swe ili bilo gdje drugo?
Pa dobro, nisam bilmez, znaš na šta mislim. Pomoći ćeš svoju porodicu, možda i svoje prijatelje, daćeš možda doprinos za liječenje nekog djeteta,...
Pogledati članak, sve je čovjek rekao. :) http://balkans.aljazeera.net/video/reci ... dejan-ilic Nije izdaja/ okretanje leđa otići iz države koja...
Ja sam sinoć gledao, faktički za 1300KM na PIK-u su sve te U serije procesora (dual core) i tačno sam se zijanio. Mislim, nisam našao pristojan...
Ja smatram da sam dosta naučio, da sam dobio i nekoliko poslova zahvaljujući poznanstvima sa tog faksa, ali da su pretjerali, pretjerali su.