Separate names with a comma.
Pozdrav Trazim BTX kuciste. Full tower, polovno. U originalu je to HP DC7900 mashina ali je kuciste stradalo.... sad trebam naci nesto drugo....
tu zamjenu t34 i t30 najavljuju vec skoro 6 smjeseci.... pa nista. da hoce bilo bi cista fantazija
imas par mogucnosti. prva je da provjeris da li je napravljeno od abs plastike. ako jeste uzmes abs plastike i pomijesas sa acetonom u zatvorenoj...
malo sa kasnjenjem ali : nemoj se zamarati sa apc orig. dijelovima. uzmi regularne baterije u obi-u te velicine i karakteristika. netrabas...
imam 2 tunera i oba su sa philips-ovim chipom. ni jedan neradi kako treba. ako ustimam sliku nema tona a ako ustimam i sliku i ton nemam nego par...
ja imam asusov tuner i imam istih problema. sve je do windows 7
imas na openetna forumu. potrazi openetna flaher i imas preko njega amonra recovery. sem toga kada se uredjaj pali (cim vidis da se pozadinsko...
koji je monitor? proizvodjac i model?
pozdrav oficijelni servis za canon digitalce ti je asc u uniticu. jedino oni popravljaju canon foto-aparate.
uradi sa hijacthis scan pa postaj. ovo je klasican primjer kako iskoristavaju strah od virusa da skines trojanca. mora postojati neki dodatak...
klasican scareware. skini spybot s&d i preskeniraj sa njim. potrazi i hijack i sa njim preskeniraj. pogledaj koja ti je home page
pozdrav imao sam isti problem sa karticom. rjesio sam se tako sto sam fleshao oe 6.3rc7. ;) za sada radi super. prije mi je bio overclock-ovan...
cetverooki da se i ja prijavim.
probaj prvo uraditi reset na fabricke postavke. meni je prvo vrijeme budalio ali sada se smirio (ako izuzmem povremeno "iskakanje" sd kartice)....